Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen bu konuda bana yardımcı olun (1 Kullanıcı)

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun
bir konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,belki bu yardım konusu mantıksız gelebilir fakat benim için çok önemli
şimdiden tüm din kardeşlerime teşekkür ederim
konu:benim ALLAH'ın izniyle bir kızım dünyaya gelicek ve ben ona Kuran-ı kerimde geçen bir isim bırakmak istiyorum fakat genellder hep aynı isimler ben daha farklı bir isim arıyorum fakat bulamıyorum.:( bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden :T

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
zeynep,kübra,rumeysa,aleyna,nisa

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim ilginize
ben biraz daha farklı ve pek az kullanılan isimler arıyorum
bilginiz var ise benimle paylaşırsanız ne mutlu bana

Kaan Erdem

Yönetici
sayın kardeşimiz öncelikle mevlamın izni ile bebeğinizi dünyaya getirir ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.

isim konusunda hayırlı ve manalı olarak çocuğunuzu adlandırmanız sizin ana ve babalık görevlerinizden biridir.ALLAH celle celalühu bu hususta sizden razı olsun.

lakin farklı ve az kullanılan isim arama telaşına düşmenizdeki durumu anlamış değilim.

Ayşe,Hatice,Zeynep,Fatma olunca sıradan mı oluyor?
Mevlam bizleri ALLAH celle celalühu rızası için çabalayan ve bu rıza doğrultusunda yaşayanlardan etsin.Riya,kibir ve gaflet deryasında boğulanlardan eylemesin.

Sakın ola kardeşim yazdıklarımızı üstünüze almayınız sizin vesileniz ile bunlar ortayadır.İsteyen istediği kısmından kendine pay çıkarsın inşaALLAH.selametle kalınız sayın kardeşim.

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
hepinize teşekkür ederim fakat beni yanlış anlamayın
öncelikle tabiki ALLAH bebeyimi sag salim kucagıma kavuştursun
isimlerin hepsininde manası tabiki büyük
ben sadece fikir sahibi olmak istedim
lütfen kardeşlerim beni yanlış anlamayın !

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
güncel bu sayfayı güncel tutmam lazım arkadaşlarım bu konuda bana fikir veren tüm din kardeşlerimden ALLAH razı olsun

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

ALLAH'ın selamı üzerinize olsun
bir konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,belki bu yardım konusu mantıksız gelebilir fakat benim için çok önemli
şimdiden tüm din kardeşlerime teşekkür ederim
konu:benim ALLAH'ın izniyle bir kızım dünyaya gelicek ve ben ona Kuran-ı kerimde geçen bir isim bırakmak istiyorum fakat genellder hep aynı isimler ben daha farklı bir isim arıyorum fakat bulamıyorum.:( bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden :T

Allah CC. hakkınızda güzel ve hayırlı olanı versin...
Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz..
:a12:
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/60548-cocuk-isimleri.html

:::eSRa:::

Kayıtlı Kullanıcı
eslem-neda-zümra-berra ... Doğacak çocuğunuzun hayırlı bir evlat olmasını Allah'tan dilerim....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt