Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen Bu Ankete Katılın (1 Kullanıcı)

junky

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuya göre yer bulamadım bende buraya yazmayı uygun gördüm

Hollanda'da Islam'a düsmanligiyla taninan PVV lideri Geert Wilders, yine yapti yapacagini ve Islam üzerinden Hollanda kamuoyunda bir tartisma daha baslatti! Bu tartisma anketle halka soruldu! Hollanda'da Islam'a düsmanligiyla taninan asirici sagci Özgürlük Partisi (PVV)'nin 12 Temmuz 2007 Persembe günü bildirdigine göre, PVV lideri Geert Wilders, içeriginde 'Sokaklarda nikab (peçe) veya çarsafin giyilmesi yasaklanmali. Yüzü örten elbise parçalariyla disari çikan kadinlar azami 3350,- avro para cezasi veya 12 gün hapis cezasiyla cezalandirilmali.' ifadesinin yer aldigi bir kanun tasarisini Hollanda Meclisi'ne sunuyor. Wilders, kanun teklifini sunacagini daha önce Subat ayinda bildirmisti. O zamanin VVD'li Bakani Rita Verdonk, yüzü örten bütün kiyafetlere sokak ve kamu tasitlari gibi kamu alanlarinda genel yasak gelecegini gecen sene ilan etmisti. Özgürlük Partisi (PVV)'nin ana muhalefet partisi VVD (Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi)'nin destegini almasi bekleniyor. Bu haber üzerine Hollanda'nin en çok ziyaretçi alan websitelerinden www.msn.nl tesettürün bir parçasi olan nikab ve çarsafin tamamen yasaklanip yasaklanmamasi konusunda bir anket baslatti.
Bu ankette su soru ve seçenekler yer aliyor:
Soru: Tamamen nikab (pece) yasagi: Yasagin yaninda misin, karsisinda misin?
1. Seçenek: Hollanda'da kadinlar kamu alanlarinda çarsaf ve peçe giyinmemeliler.
2. Seçenek: Hollanda'da kadinlar kamu alanlarinda çarsaf ve peçe giyinebilmeliler.
3. Seçenek: Fikrim yok
Lütfen 2. seçenegi tiklayarak Hollanda'daki INSAN HAKLARI SAVUNUCULARINA destek olalim. Burada söz konu olan bir inanç özgürlügünün, kisisel bir tercihin kisitlanmasidir.. Peçe'ye karsi yada yaninda olmaktan çok, özgürlükten bahseden avrupanin kisisel bir tercihi yasaklamak istemesine karsi çikmaktir.. Bu anketi bütün insan haklari savunucularina yayarak desteklerini isteyelim.

LÜTFEN ADRESTEKİ ANKETE KATILIN

http://www.cankiler.net/anket.html

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Lütfen Bu Ankete Katılın

AYYYY Cok uzuldum anket sonucuna katildiktan sonra yeni cok az bir mirktar. Sonucta ben carsaf pece takmiyorum aam esarbli bir genc kizim ve hollanda da yasiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin umarim Turkiye gibi olmazz.

Dualarinizi eksik etmeyin. Allah razi olsun iyi ki dediniz hic haberim bile yoktu boyle bir anketten. HaYIRLI GECELER, DUALARDA BULUSMAK UZERE.

FinTer

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nurasya.com

Oyladım.
ama hala %30 larda...
çok kişye duyurmak lazım.

FinTer

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nurasya.com

Oyladım.
ama hala %30 larda...
çok kişiye duyurmak lazım.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum bende oy kullandım adreside bütün arkadaşlarıma kopyaladım inşallah daha fazla insanı haberdar edebiliriz ALLAH kardeşlerimzin ve hepimizin yardımcısı olsun ALLAH bizleride haberdar ettiğiniz için sizden razı olsun

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EMEĞİNİZE SAĞLIK...

AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KULLANDIM OYUMU MEVLAM HAYREYLESİN SONUMUZU..

SELAMETLE...

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. HIC DUYMADIM HOLLANDADA YASADIGIM HALDE UZUCU BIR OLAY BENIM ACIMDAN BILMEMEMIN:eek::eek::eek:
HAYIRLISI OLSUN SU ANA KADAR SORUN YASAMADIK GERCI CARSAF GIYMIYORUM AMA TESETTURLUYUM VE CALISIYORUM. YANI SUREKLI INSANLARLA IC ICEYIM INSALLAH BUNDAN SONRADA SORUN YASAMAM VE YASAMAYIZ, TESEKKURLER ANKET ICINB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt