Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen biri bana bilgisi ile yardımcı olsun çok önemli!! (1 Kullanıcı)

fishne

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar;
cuma gecesini cumartesi akşamına bağlayan gece hepimizin bildiği gibi mevlid kandili.öncelikle tüm müslümanların mevlid kandilini şimdiden kutluyorum.
çok önemli bir sorum olucak ve gerçekten bilenlerin ön yargıdan uzak cevap vermesini rica ediyorum.
çok yakın bir arkadaşım hristiyan ancak dinimize çok büyük bir sıcaklıkla bakıyor.ben cuma günleri yasin okurken oda okumak istiyor ancak ben olmaz diyorum çünkü abdest şekillerimiz bile farklı diyorum.şimdi cuma akşamı benimle ve ailemle beraber dua okumak istiyor.önceden ne yapması gerekiyor?bizimle beraber dua okuyabilir mi?bizlerin dua okurken uyması gereken şartlara uyması gerekiyor mu?başını kapaması,bizim gibi abdest alması gibi..vs.B?
bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim...
Allah'ın selameti hepimizin üzerinde olsun.B)
saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt