Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen beni aydınlatın yardımcı olun (1 Kullanıcı)

susuz123

Kayıtlı Kullanıcı
:a05:Arkadaşlar ben oltayla balık tutuyorum ama kafama bir soru takıldı ben ölünce balıklar benden davacı olacakmı benden hak idda edeceklermi bilen varsa bana yardımcı olun lütfen kendimi suçlu hissediyorum .
saygılarımla

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

:a05:Arkadaşlar ben oltayla balık tutuyorum ama kafama bir soru takıldı ben ölünce balıklar benden davacı olacakmı benden hak idda edeceklermi bilen varsa bana yardımcı olun lütfen kendimi suçlu hissediyorum .
saygılarımla
TIKLAYIN

Yukarıdaki link inşallah sorunuza cevap olur...

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Selamü Aleyküm,

Ameller niyetlere göredir.Öyle ise balığı niçin tuttuğunuz önemli ? Diyelim ki aç birine yedirmek için tutuyorsunuz bu durumda ne güzel bir amel.Ya da balıkları alıp zevk için çöpe atıyorsunuz canlı bir varlığı nefsinizi tatmin etmek için çöpe atıyorsunuz buda ne çirkin bir amel.

Balıkları yemek için tutuyorsan bunun yanlış bir tarafı yok zira Yüce allah her şeyi bizim için yaratmış güzel kardeşim.

Slsm ve dua ile..

TUSEM TEKİN

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm kardeşim,
bende imidik kardeşimize katılıyorum.büyük bir hayvansever olarak ,hayvanların öldürülmesine yada işgence edilip canlarının yakılmasına kesinlikle karşıyım.ama balığı yemek amaçlı tutmak bence normal bişiy.sonuçta balık tükettiğimiz gibi tavuk yada büyükbaş hayvanda tüketebilkiyoruz.bunlar Allah'u tâlanın bizim için verdiği nimetler değilmi? hem sebzeleride,meyveleride dalından koparıyoruz onlarda bizim için.bence balıklara zulmetmiyosan içinde kuşku olmasın.

hayırlı günler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt