Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lösemi hastası olan kardeşimiz için... (2 Kullanıcı)

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HEPİNİZE

ABİLERİM , ABLALARIM VE KARDEŞLERİM SİZLERDEN ALLAH RIZASI İÇİN DEVAMLI TEDAVİ GÖREN VE HALA İYİLEŞEMİYEN , LÖSEMİ HASTASI OLAN 6 YAŞINDAKİ ANIL KARDEŞİMİZİN ALLAH'TAN ŞİFA BULABİLMESİ İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUMAYA DAVET EDİYORUM.

YASİN-İ ŞERİF OKUMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM: TOPLAM OKUNMASI GEREKEN YASİN-İ ŞERİF SAYIMIZ 100 ADETTİR VE SÜREMİZ 1 HAFTADIR.
KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU KÜÇÜK KARDEŞİMİZE LÜTFEN!!! YARDIMCI OLALIM.

BEN 50 ADET YASİN-İ ŞERİF OKUMAK İÇİN ALIYORUM GERİYE KALAN YASİN-İ ŞERİF'İMİZ 50 ADETTİR.

KARDEŞLERİM SİZDEN SON OLARAK BİRDE LİSTE TUTMANIZI RİCA EDECEĞİM BEN ÇOK SIKLIKLA SİTEYE GİREMİYORUM EĞER BİR LİSTE OLUŞTURURSAK ÇOK İYİ OLACAK.

ŞİMDİDEN YARDIMCI OLACAK KARDEŞLERİM SİZDEN ALLAH (CC) RAZI OLSUN İNŞAALLAH ...DUALARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM . RABBİM İNŞAALLAH BU KARDEŞİMİZE ŞİFA VERİR (...AMİN...)

SELAM VE DUA İLE YARADANA EMANET OLALIM İNŞAALLAH.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Lösemi hastası olan kardeşimiz için...

BEN 10 ADET ALIYORUM.ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OKUNMUŞ BİLİN.ALLAH ŞİFA VERSİN.ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN O HERŞEYE KADİR.:(:(:(B)B)B)

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
BEN 10 ADET ALIYORUM.ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OKUNMUŞ BİLİN.ALLAH ŞİFA VERSİN.ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN O HERŞEYE KADİR.:(:(:(B)B)B)

ALLAH (CC) RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH .YA YARDIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞİMİZE ALLAH ACİL VE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN.BEN 5 ADET YASİN ALAYIM.OKUNDUKÇA ALIRIZ İNŞAALLAH.A.E.O.

YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ.

Ysm_in : 50
ebe78: 10
Adaletımahza :5

Toplam :65
Kalan : 35

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH ŞİFA VERSİN İNAŞALLAH 1 TANE ALIYORUM...

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİMİZE ALLAH ACİL VE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN.BEN 5 ADET YASİN ALAYIM.OKUNDUKÇA ALIRIZ İNŞAALLAH.A.E.O.

ALEYKÜM SELAM ALLAH(CC) RAZI OLSUN SİZDEN.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ADALETIMAHZA yazdı:

YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ.

Afra_nur : 1

Toplam :66
Kalan : 34

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
S.A. ALLAH ŞİFA VERSİN İNAŞALLAH 1 TANE ALIYORUM...

ALLAH(CC)SENDENDE RAZI OLSUN

DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞAALLAH.

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(LÜTFEN SİZDEN RİCAM BU LÖSEMİ HASTASI OLAN KÜÇÜĞÜMÜZE YASİNİ ŞERİF OKUYARAK YARDIMDA BULUNALIM ...:(:(:(:(:(

KARDEŞLERİM BU DÜNYADA BUGÜN BİZE YARIN SİZE. YARDIMA İHTİYACI OLAN KÜÇÜĞÜMÜZE YARDIM ELİ UZATALIM :(:(:(... 34 TANE YASİNİ ŞERİFİYEMİZ KALDI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE OKUMAYA ÇALIŞALIM .

B)B)B)SELAM VE DUA İLE KALALIM İNŞAALLAH.B)B)B)

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı

CENABI HAK ACİL ŞİFALAR VERSİN 4 TANE YASİN ŞERİFİ İNŞAALLAH BE OKURUM KALAN 30 OLUR.AYRICA GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN HER DAİM DULARIM KARDEŞİNİZLE OLACAKTIR.HAYRLI HABERLERİ İLETİRSENİZ SEVİNİRİZ.CENABI HAK YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AYRICA ŞİFA AYETLERİNİ DE İNŞAALLAH OKUYACAĞIM ALLAH EMANET OLUN.RABBİM ŞİFA VERECEKTİR MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ CENABI HAKTIR.SELAM VE DULARIMLA.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ.

Afra_nur : 1
sessizseda :4

Toplam :66
Kalan : 30

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI AKŞAMLAR HEPİNİZE 2 ADET YASİN DE BEN ALAYIM..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..ANIL KARDEŞİMİZE ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

sessizseda yazdı:
CENABI HAK ACİL ŞİFALAR VERSİN 4 TANE YASİN ŞERİFİ İNŞAALLAH BE OKURUM KALAN 30 OLUR.AYRICA GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN HER DAİM DULARIM KARDEŞİNİZLE OLACAKTIR.HAYRLI HABERLERİ İLETİRSENİZ SEVİNİRİZ.CENABI HAK YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AYRICA ŞİFA AYETLERİNİ DE İNŞAALLAH OKUYACAĞIM ALLAH EMANET OLUN.RABBİM ŞİFA VERECEKTİR MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ CENABI HAKTIR.SELAM VE DULARIMLA.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZDEN BU ARADA ANIL BENİM ÖZ KARDEŞİM DEĞİL Bİ YAKINIMIZIN COÇUĞU YİNEDE BEN ONA KARDEŞİM DİYEREK HİTAPLEN YAZDIM HER DAİM DUALARIMIZIN ANILLA OLMASI DİLEĞİYLE İNŞAALLAH. ANIL 'IN HAYIRLI HABERLERİNİ SİZLERE RABBİM NASİP EDERSE İLETİRİM TABİKİ .

CENABI HAK HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN, RABBİM TÜM ŞİFAYA İHTİYACI OLANLARA MERHAMETİNİ ESİRGEMESİN,KİMSENİN KALDIRAMAYACAĞI YÜK İLE BİZLERİ SINAMASIN İNŞAALLAH.

B)SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM YARADANA EMANETB)

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

fatmana yazdı:
HAYIRLI AKŞAMLAR HEPİNİZE 2 ADET YASİN DE BEN ALAYIM..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..ANIL KARDEŞİMİZE ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...

AMİN!!! KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN .RABBİM TÜM ŞİFAYA İHTİYACI OLANLARA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAH .

metinbay

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bende

RE: bende

allah acil şifalar versin inşallah bu güzel kardeşimiz iyileşir bende 1 adet yasin okuyacam ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞ. 20TANE ALAYIM İNŞ. RABBİM ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SELAM VE DUA İLE SANIRIM 8 ADET OKUNMASI GEREKEN YASİN KALIYOR:)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı

3 tane alabilirim

RABBİM ŞİFA VERSİN,,,,

ALLAHA EMANET OLUNUZ

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

metinbay yazdı:
allah acil şifalar versin inşallah bu güzel kardeşimiz iyileşir bende 1 adet yasin okuyacam ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

ALLAH (CC) SİZDENDE RAZI OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞAALLAH..

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞ. 20TANE ALAYIM İNŞ. RABBİM ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SELAM VE DUA İLE SANIRIM 8 ADET OKUNMASI GEREKEN YASİN KALIYOR:)

ALEYKÜMSELAM
ALLAH (CC)RAZI OLSUN SİZDEN.

RABBİM SİZİN DE SIKINTINIZI ,KEDERİNİZİ VE ÜZÜNTÜNÜZÜ GİDERİR İNŞAALLAH ÜMİTLERİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN KESMEYELİM .

SELAM VE DUA İLE .SELAMETLE .

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı

ysmnkaos yazdı:
3 tane alabilirim

RABBİM ŞİFA VERSİN,,,,

ALLAHA EMANET OLUNUZ

AMİN İNŞAALLAH SİZDE ALLAHA EMANET OLUNUZ ALLAH RAZI OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt