YOL GÖSTERİCİ
Kayıtlı Kullanıcı
Lokantaya mutlaka gitmişsinizdir. Güzel ve leziz yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden lokantadan çıkmak isterseniz ne olur bilir misiniz ?
Ben size söyleyeyim; ya bulaşık yıkarsınız…. Ya da lokantacıdan bir temiz dayak yersiniz….
Şimdi size desem ki; çok güzel ve ucuz bir lokanta biliyorum….
Her türlü yiyeceğin bol bol, çeşit çeşit bulunduğu bir lokanta…
Değişik lezzette sebzeler, meyveler, etler…. Canınızın çektiği her şey mevcut burada… size sunulan hizmet çok çeşitli ve kaliteli… menüyü incelemeniz ve siparişi vermeniz yeterli....üstelik çok pahalı bir lokanta da değil burası….
Fatura tutarı karşılığında, lokantacıya yalnızca bir teşekkür etmeniz yeterli…
Diyeceksiniz ki; ‘’peki nerede bu lokanta ?…’’ ‘’boğazda mı ?’’
Hayır…. Çok yakınınızda… hatta şu anda oradasınız…
Lokantanın ismi mi ? … dünya lokantası….
Ey iman sahipleri! Size verdiğimiz rızıkların temizlerinden yiyin ve -eğer yalnız o'na kulluk/ibadet ediyorsanız- Allah'a şükredin. Bakara suresi 172.
Evet canınızın çektiğini yiyin… yalnız, lokanta sahibine teşekkür etmeyi unutmayın…. Eğer hesabı ödemeden lokantadan çıkarsanız,…sonradan ödeyeceğiniz fatura çok yüklü olabilir…..
ALLAH YAR VE YOLDAŞINIZ OLSUN.
(Akın Örsmen 7.7.2005)
YOL GÖSTERİCİ
Ben size söyleyeyim; ya bulaşık yıkarsınız…. Ya da lokantacıdan bir temiz dayak yersiniz….
Şimdi size desem ki; çok güzel ve ucuz bir lokanta biliyorum….
Her türlü yiyeceğin bol bol, çeşit çeşit bulunduğu bir lokanta…
Değişik lezzette sebzeler, meyveler, etler…. Canınızın çektiği her şey mevcut burada… size sunulan hizmet çok çeşitli ve kaliteli… menüyü incelemeniz ve siparişi vermeniz yeterli....üstelik çok pahalı bir lokanta da değil burası….
Fatura tutarı karşılığında, lokantacıya yalnızca bir teşekkür etmeniz yeterli…
Diyeceksiniz ki; ‘’peki nerede bu lokanta ?…’’ ‘’boğazda mı ?’’
Hayır…. Çok yakınınızda… hatta şu anda oradasınız…
Lokantanın ismi mi ? … dünya lokantası….
Ey iman sahipleri! Size verdiğimiz rızıkların temizlerinden yiyin ve -eğer yalnız o'na kulluk/ibadet ediyorsanız- Allah'a şükredin. Bakara suresi 172.
Evet canınızın çektiğini yiyin… yalnız, lokanta sahibine teşekkür etmeyi unutmayın…. Eğer hesabı ödemeden lokantadan çıkarsanız,…sonradan ödeyeceğiniz fatura çok yüklü olabilir…..
ALLAH YAR VE YOLDAŞINIZ OLSUN.
(Akın Örsmen 7.7.2005)
YOL GÖSTERİCİ