Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lok (1 Kullanıcı)

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
........................
 

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
418
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
62
Web Sitesi
subat.blogcu.com
sağol kardeşim hiç duymamıştım değişik bir yemek hangi yörenin acaba mantı gibi mi oluyor denemek isterim
 

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eki 2007
Mesajlar
9,962
Tepki puanı
9
Puanları
0
Yaş
46
bulgur ince bulgur mu olacak kalın mı?
 

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
.............................
 

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
..............................
 

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eki 2007
Mesajlar
9,962
Tepki puanı
9
Puanları
0
Yaş
46
bu iki su bardağı un, su, tuz, bulgur karıştırılıyor sert hamur yapılıyor ve bizim şu yediğimiz susamlı simit büyüklüğünde yani büyükçe bi yuvarlak yapılıyor bu hamurdan bir tane yapıp haşlıyoruz doğru mu anlamışım kardeşim? tereyağıda baya fazla dimi 500 gr
 

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
...........................
 

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eki 2007
Mesajlar
9,962
Tepki puanı
9
Puanları
0
Yaş
46
tamam sonay kardeşim anladım tarif için teşekkürler. denemeyi düşündüğüm için ayrıntılı öğrenmek istedim. Allah razı olsun. hayırlı günler
 

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
................................
 

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Ocak 2009
Mesajlar
499
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
45
bu yemeğe tad olarak benzediğini zannettiğim bizimde bir yemeğimiz var. ama onun bulguru fazla unu az. mercimek köftesi gibi hazırlanıp öyle haşlanıyor,gerisinde aynı işlem yapılıyor. ben çok seviyorum muhakkak bunuda severim.ellerinize sağlık.
 

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eki 2007
Mesajlar
9,962
Tepki puanı
9
Puanları
0
Yaş
46
benim yaptığımın tuzu biraz fazla kaçmıştı aslında tereyağındaki tuzu hesaba katmamıştım bunarağmen artı puan aldım umarım sizin pişirdiğiniz de beğeni alır
ben tşekkür ederim selametle kalın sıla kardeşim
Bu tarifteki tuz tam denk geldi güzel oldu beğendim Allah razı olsun hayırlı akşamlar.
 

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
455
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
.............................
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt