Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Limitsiz İnternet İlk 5 Ay 15 TL! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
İnternet keyfini sınırsız yaşamak isteyenler, NETLİMİTSİZ ADSL paketine ilk 5 ay ayda sadece 15 TL ödeyerek sahip oluyor.

TTNET'in 2010 yılında "EVET, TTNET'le Her şey Mümkün" diyerek başlattığı yeni dönem, avantajlı kampanyalarla devam ediyor. İnternetin sınırsız dünyasını özgürce yaşamak isteyenler, 24 ay taahhüt vererek NETLİMİTSİZ paketiyle 8 Mbps'e kadar hızlı internete ilk 5 ay, ayda 49 TL yerine sadece 15 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

İnternette avantajlı fiyatlarla müzik, film, oyun keyfini sınırsız yaşamak isteyenler için bir ilk olan bu kampanya kapsamında kullanıcılar, TTNET'in sunduğu zengin servislere de ücretsiz sahip oluyor.

141k4r7.jpg

TTNET'in kampanyası kapsamında ayrıca, dileyen aboneler ayda 1 TL'ye kablolu ya da 2 TL'ye kablosuz modem sahibi olabiliyor.

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler 30 Haziran 2010 tarihine kadar 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden veya tüm Türkiye'deki Türk Telekom Ofisleri ve Bayilerinden, PTT'lerden ya da www.ttnet.com.tr'den başvurularını gerçekleştirerek abone olabiliyor.

Vesaire

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen gün bununla ilgili beni aradılar ama kabul etmedim.Daha sonraki önerisi ise 8 Mbps internetin 49 TL olmasıydı. Gerçi bunuda kabul etmedim ama şuan 1 Mbps limitsiz paket kullanıyorum, sizce en uygunu TTNET mi yoksa daha uygun fiyata ve daha iyi hizmet veren başka bir internet sağlayıcı var mıdır.. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
TTNet her zaman hizmet olarakta , fiyat olarakta direk servis saylayıcılardan daha iyi benim gözümde. ama yeni aboneler daha avantajlı gibi görünüyor.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler diliyorum.
sadece işyerinde nete girebiliyorum.allaha emanet olun.selametle kalın.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler kardeşim. Selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt