Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lebbeyk allahümme lebbeyk (1 Kullanıcı)

ssamet

Kayıtlı Kullanıcı
LEBBEYK ALLAHÜMME LEBBEYK.LEBBEYKE LA ŞERİKE LEKE LEBBEYK.İNNEL HAMDE VEN Nİ'METE LEKE VEL-MÜLK. LA ŞERİKE LEK. Arkadaşlar martın 10'da umre ye gidiyorum Allah'ın izniyle. Sizlerle tanıştığım belki kısa zaman oldu ama aranıza katılmaktan çok mutlu oldum. hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. İlk kez gidiyorum. Rabbim hac vazifesini de yapmayı nasip eyler inşallah. Bütün müslüman kardeşlerime oralara gitmek, gidipte yaşamak nasip olur inşallah. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. AEO​

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
haydı gozunuz aydın rabbım hayrla gecırmeyı nasıp etsın bız yanıbasındayız ama pek gıdemıyorz kısmet ıste en huzurlu en guzel yer rabbım herkese nasıp etsın

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm;

Varsa hakkımız helal olsun.Hayırlısıyla gidip dönmek nasib etsin Yüce Rabbimiz.

Zaten edeceksinizdir belkide ama ben yine rica edeyim;
Bizimle beraber cümle müslümanlarada dua edin lütfen.Selametle kalınız.

ssamet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm;

Varsa hakkımız helal olsun.Hayırlısıyla gidip dönmek nasib etsin Yüce Rabbimiz.

Zaten edeceksinizdir belkide ama ben yine rica edeyim;
Bizimle beraber cümle müslümanlarada dua edin lütfen.Selametle kalınız.

Amin kardeşim. En güzel dua müslümanın müslümana ettiği duadır. Dualarım tüm müslüman kardeşlerim için.

ssamet

Kayıtlı Kullanıcı
haydı gozunuz aydın rabbım hayrla gecırmeyı nasıp etsın bız yanıbasındayız ama pek gıdemıyorz kısmet ıste en huzurlu en guzel yer rabbım herkese nasıp etsın
gönüllerimiz orda olsun. Ama rabbim herkesede gitmeyi, gidip te yaşamayı nasip eylesin. Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt