Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Laiklik buysa yerin dibine batsin... (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan kırıkkalp
  • Başlangıç tarihi
K

kırıkkalp

BOLU’da, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu’nca düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılan başörtülü üniversite öğrencisi, hakemden veto yedi. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Bölümü öğrencisi Necibe Bozkurt’un lisansı iptal edildi.

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu, Bolu 17 Temmuz Spor Salonu’nda 16 üniversitenin katılımıyla Bölgeler Arası 13’ncü Masa Tenisi Turnuvası düzenledi. Turnuvaya 15 bayan 17 erkek masa tenisi takımı olmak üzere 128 sporcu katıldı. Dün, turnuvanın ilk gününde başörtülü sporcu krizi yaşandı. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Bölümü öğrencisi Necibe Bozkurt, takım arkadaşlarıyla birlikte salona indi. Hakem ve takım arkadaşlarıyla beraber seramoniye çıkan Necibe Bozkurt’a başhakemlerin bulunduğu masadan itiraz geldi. Hakem komitesi, Necibe Bozkurt’un kamusal alanda türban takamayacağına ve turnuva kurallarına aykırı hareket ettiğine karar verdi.

Hakem komitesinin yanına giden Necibe Bozkurt’un, müsabakalara katılmak istediğini söylemesine rağmen adı takım listesinden çıkartıldı. Hakem komitesi tarafından tribüne gönderilen Necibe Bozkurt, ağlayarak tribünden arkadaşlarını izledi. Necibe Bozkurt’un lisansı da iptal edildi. Diyarbakır’dan 5 kişilik takımla gelen kız öğrenciler turnuvaya 4 kişiyle devam etti.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
:) laiklik çok komik ya milletin tek dersi laiklik 70 seneden beri laiklik sabah kavaltımız akşam yemeğimiz

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
ben bir bolulu olarak utandım. ilginçtir ama hiç bolu da haberi bile olmadı bizim bolulu "laikler" bunu kaçırmazlardı ama demekki başka bir planları var bu sefer. Allah onları ıslah etsn inş.

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
nedir bu kadar benim başörtüm niye rahatsızlık veriyor bir türlü kestiremiyorum. ben onların bir karış eteklerine, keçi sakallarına, bazılarının hayasız yaşamlarına müdahale etmiyorum onlar benim başörtüme müdaheleden de öte herşeyi yapıyorlar. Allah ım bildiği gibi yapsın dua ile...

K

kırıkkalp

nedir bu kadar benim başörtüm niye rahatsızlık veriyor bir türlü kestiremiyorum. Ben onların bir karış eteklerine, keçi sakallarına, bazılarının hayasız yaşamlarına müdahale etmiyorum onlar benim başörtüme müdaheleden de öte herşeyi yapıyorlar. Allah ım bildiği gibi yapsın dua ile...

haklisin abla başimi örtüp dişari çiktiğimda öle bakiyolar ki ben hiç birşeyde utanmiyorum insan allahin emrini yerine getirince utanirmi hiç ama onlar hem hiç bir emri yapmiyolar sonra marifetmiş gibi yapanlara karişiyolar küçümsüyolar allah iyilik versin selametle....

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
laiklik devletler için önemli bir olgudur ama bunu uygularken de kişilerin özgürlükleri engellenmemelidir.Başörtüsü ne .......EVET..........

K

kırıkkalp

laiklik devletler için önemli bir olgudur ama bunu uygularken de kişilerin özgürlükleri engellenmemelidir.Başörtüsü ne .......EVET..........

evet kişilerin özgürlükleri engellenmemelidir onlar istedikleri gibi giyip geliyolar kimse karışıyomu yok onlarında bize karışmaya hakları yokk kaç tane ablamız bu yüzden okulunu bıraktı yazık deilmi onların günahlarını nasıl verecekler neyse selametle....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt