GÜLDERGAHI
Kayıtlı Kullanıcı
ben görücü usulu evlendirildim eşim tam deyimiyle ahlaksız bi canavardı hep haramdaydı gözü eli döver eve para getirmez ailemin parasını yerdi allahtan korskusuzdu bi gün beni bi kadınla aldattını ööğrendim ailesinin de etmediği kalmamıştı en son yine sebebsiz yere hamile oldumu bilerek dövdü tahammülüm kalmad ailemi aradım aldılar beni onun gözünü korkutmaktı niyetim hamile oldum için ayrılamazdım sonra babam herşeyi ögrenince eşimde beni almaya gelmek yerine boşanalım o cocuğuda aldır dedi ben hayır aldırmıcam dedim ama ayrılabiliriz yani işleri düzelicek derken berbat oldu sonra ailem de aldırı dedi bende bi gün eşim beni boşadı dedim yuvam yıkıldı aldırıcam tamam dedim hemen amcam dokora götürdü ben o esana VAZGEÇTİM ama doktor gel muane edicem dedi amcam tembihlemiş olcakki niayetinde alındı şimdi cok vicdan azabı çekiorum allah affedermi kendimden nefret ediorum ailemin yanında sığıntı gibiyim bebeğim olsa napardım bilmiorrum cok bunaldım lütfen ehli kişiler yorum yazssın incitmeden affı yokmudur napmalıyım ki allah affetsin beni ben biliyorum günahımı cok büyük