Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kurban'a katliam diyenler Utansın!! (1 Kullanıcı)

emretorun

Kayıtlı Kullanıcı
Kurban'a katliam diyenler utansın
Perşembe, 04 Aralık 2008 11:16
Burası Danimarka'ya ait olan Faroe adalarındaki Dantesque'de... Yani kurbana katliam diyan AB üyesi ülkelerden biri... Burada her yıl bir katliam gerçekleşiyor.

11hb3f.jpg

73956026eg9.jpg

74528158iq3.jpg

97817244bs7.jpg

Erkekler artık erişkin olduklarını ıspatlamak için zavallı yunusları öldürüyorlar....

Hem de çocuklarının gözünün önünde... Öldürülen yunuslar ise insanlara yaklaşmasıyla ünlü Calderon cinsi yunuslar...

Bu inisiasyon töreninden dünyanın haberi yok... Ya da duymamış gibi yapıyorlar... Ama onlar müslümanların kurbanına "katliam" diyorlar...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Rabbim hidayet nasip etsin inşAllah onlara.
geçen kurban bayramında da sınıftan bir kız arkadaşım dedi ki ''ben kurban eti yemem, onun etinde İLAHİ birşey varmış''
yuhhh dedim yaaa. bu ne demek !!! bunu söyleyen müslüman bir kişi..
Rabbim affetsin inşAllah

sende sağol kardeşim

selametle :H

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
bu adamlar yıllar önce köylerinden geçen yabancı kişileri evlerine misafir ederek gece BOĞAZINI KESİP 1 AY BOYUNCA MİSAFİRLERİNİ YERLERMİŞ. o yüzden o nesilden gelen bu kişilerin bu katliamı sizi pek şaşırtmasın.ALLAH ın izniyle her zulmun mutlaka karşılığı vardır.ben o insanların ıslah olmayacaklarına inanıyorum o yüzden ALLAH O İNSANLARI BİR YIL SONRA AYNI KATLİAMI YAPMADAN KAHRETSİN İNŞALLAH,ALLAH O İNSANLARI BİR YIL SONRA AYNI KATLİAMI YAPMADAN KAHRETSİN İNŞALLAH,ALLAH O İNSANLARI BİR YIL SONRA AYNI KATLİAMI YAPMADAN KAHRETSİN İNŞALLAH,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt