Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kur'an'nın Olduğu Odada gözümü bile yummam.. (1 Kullanıcı)

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşlerim...
Kur'an olduğu yerde sakın ayaklarınızı uzatıp,keyif yapmayınız..Gece bile olsa odada Kur'an Varsa uyumayınız...
Bir hikaye vardır..Kahramanı tam olarak kim bilmiorum..
Hz.Ömer((bn Hz.Ömer))hatırlıorum..
bir yere giderken akşam olmuş..çok yorulmuş tabi..bi eve gitmiş.müslümanlar bunu karşılamış.''burda yatabilirsiniz'' demiş.Hz.Ömer duvarda asılı olan Kur'an'ı görünce ''siz gidebilirsiniz teşekkürler'' demiş.Ama sabaha kadar öyle oturup durmuş.hiç uyumamış..Eski atalarımızın iman sevgisine bakınız...
Bu olaydan bi ders alabildiyseniz ne mutlu bana :)
ARKADAŞLAR BN SÜREKLİ KONU AÇIYORUM..SİZİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN..Bİ TEŞEKKÜRÜ EKSİK GÖRMEYİNİZ..
SLM VE DUA İLE KALIN.. :) :)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Bu başlık altında keşke osman gazinin kıssasını yazsaydınız.oda kuranın olduğu odada sabaha kadar uyumamış.

allaha emanet olun

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Bu başlık altında keşke osman gazinin kıssasını yazsaydınız.oda kuranın olduğu odada sabaha kadar uyumamış.

allaha emanet olun

Ben onu araştırdım.Ama herhagi bir bilgi bulamadım..Sen buraya kısa bir özet geçersen herkezin hayrına bir iş yapmış olursun kardeşim..Sn kısa bir özet geç.Ben ''düzelt'' ile konuya ekliyim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c razı olsun inşallah...
Çok önemli bir hassasiyet ve faydalı bir hatırlatma idi..
Allah c.c'nin kelamına karşı bu denli hassasiyetin ölçüsü, hiç şüphesiz ki ileri derecedeki bir takva ile mümkündür..Allah c.c bizleri de muttaki kullarından eylesin, kelamına hakkıyla saygı duymayı, anlayıp amel etmeyi nasip eylesin inşallah..
Teşekkürler paylaştığınız için kardeşim.
Selam ve Dua ile.

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c razı olsun inşallah...
Çok önemli bir hassasiyet ve faydalı bir hatırlatma idi..
Allah c.c'nin kelamına karşı bu denli hassasiyetin ölçüsü, hiç şüphesiz ki ileri derecedeki bir takva ile mümkündür..Allah c.c bizleri de muttaki kullarından eylesin, kelamına hakkıyla saygı duymayı, anlayıp amel etmeyi nasip eylesin inşallah..
Teşekkürler paylaştığınız için kardeşim.
Selam ve Dua ile.

Teşekkürler sevgili kardeşim..Okuduğun için teşekkür ederim..Allah(c.c) hepimizden razı olsun.Okuyanlardan da Okutanlardan da...

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Konu Güncelleme....

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun verdiğin bilgi için kardeş.rabbim ayırmasın doğru olandan biz müminleri ALLAH A EMANET OLUN...:gulegule

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykümslam kardeşim ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH
o şahsın Osmanlı devletinin kurucusu olan OSMAN BEY diye hatırlıyorum......
slm ve du a ile

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim ALLAH CC razı olsun sayende bilgilendim bende kuran olan odada uyuyunca kendimi daha güvende hisederdim

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim ALLAH CC razı olsun sayende bilgilendim bende kuran olan odada uyuyunca kendimi daha güvende hisederdim
Normalde güvende de olursun ztn..Kur'an olan odada hangi müslüman güvende olmaz ki? ama Kur'an olan odada uyulmaz.En iisi böyle muska gibi bişe alın.duvara çiviyi çakın..Muskayı asın.Ölede Kur'an'daki gibi olmasada yinede güvende olursunuz..

orhan salcı

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bende teşekkür ediiyorum. hassasiyetiniz hoş, ama bunlar herkesin herzaman uyması zorunlu olan kurallar değil. aslolan Kuran olan odada yatmamak, uyumamak değil, O na gereken saygıyı okuyarak,anlayarak ve yaşayarak göstermek.. gerekirse Kur'an olan odada yatılır, uyunur, bazan böylesi daha doğru da olur.. selam ve dua ile, Allah'a emanet olunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt