Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuranı kerımın şefaati (1 Kullanıcı)

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED A.S DAN BİR HADİS.
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelirmevtanın başının yanında durur.Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer
Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim dostumdurhiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım.Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki: Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşim..
Allah celle celalüh senen razı olsun..
ellerine sağlık

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel paylaşım.Allah c.c razı olsun sizden.amin

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Paylaşımınız için..Rabbim, Kuranı Kerimin şefaatine nail olanlardan eylesin...
Selam ve dua ile..

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah kardeşim. yüreğine sağlık güzel bir paylaşım.
selametle...

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun

Kuran ı kerim şefaatçimiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt