RE: kuran olkumayı öğrenmek
Rasûlüllah Sallallâhü Aleyhi Vesellem şöyle buyurmuştur.
''Ameller niyetlere göredir. Herkese ancak, niyet ettiği şey vardır. Her kimin hicreti Allah'a ve Rasûlü'ne müteveccih ise hicreti Allah'a ve Rasûlü'ne olmuştur. Kim de nâil olacağı bir dünya veya nikâh edeceği bir kadından dolayı hicret etmiş ise hicreti (Allah'ın ve Rasûlü'nün rızası için değil), hicretine sebeb olan şeye olmuştur.''
(Buhâri, Kitâbü'l-İmân: 50)
a.s.
ya neden insanların niyetine göre muamele edilmez...nedense aklımdan geçti şimdi çıkar biri muhalefet olur diye...ben adresimi açık mı yazdım...isterseniz daha açıkta yazarım...sende de istanbul yazıyo dikkat et bende o da yazmıyor...ben öğretirim demedim yardımcı olurum dedim...bazı bayan kardeşlerimiz var dedim her gün ders görebilecek dershaneler tavsiye edebilirlerdi...selametle kalın...cevap yazmayın cevap hakkı doğmasın...
hülyam melek ablam Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun pc ortamında öğrenirsiniz ama ne kadar sürer ve ne kadar sağlam olur bilmiyorum...çünkü kuran da bazı kelimeler vardır ki yanlış okunursa mana bozulur...üstüne basarak söylüyorum birinden yardım alın...s.a...