Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuran okumak ve makam ?(yardım edermisiniz) (1 Kullanıcı)

Kuranaşığı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahİ Ve Berakatühü.
ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN KARDEŞLERİM...
Benim bi sorum olucak yardım ederseniz çok memnun olucam...
Ben Kuran'ı kendim okuyorum çok şükür tecvidlerini tam bilmiyorum..inş.en yakın zamanda öğrenirim ve makamlı okumak istiyorum ama sesim bana kötü geliyo ben makamlı okumak için ne yapmam lazım kimlerden yardım alabilirim öğrenmek için..
Ve benim sesim makama gidermi bilmiyorum düşünüyorum böyle herkese Kuran okudugumuda sanki hiç kimse beğenmezmiş benim sesimi gibime geliyo sesimi nasıl güzelleştirebilirim.. ve mesela nefesimi uzun süre tutamıyorum Kuran okurken hemen kesiliyorum bunu nasıl düzeltebilirim...
yardımlarınız İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HABİBİNE KOMŞU ETSİN İNŞ...
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

HAK YOL İSLAM

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim. benim sana tavsiyem Kur-an'ı en usta hocalardan dinle. her fırsatta dinle ve dinlerken sen de takip et. mesela cep tlfnuna kaydet veya diğer şekillerde otobüste, yolda yürürken işe giderken her fırsatta kulaklıkla da dinleyebilirsin. Sana faydası olur mu bilmiyorum ama ben bu şekilde çok yol katettim YÜCE RABBİMİN izni ile...daha bir yıl öncesine kadar tecvit bilie bilmezken şimdi uzun surelerden bir çoğunu ezbere ve makamı ile okuyorum( yasin, mülk, fetih, vakıa, rahman, nebe vs.) ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. YÜCE RABBİM gönlüne göre versin(zaten sen böyle yüce bir davaya gönül verdikten sonra mutlaka ALLAH'ın izni ile başarırsın.) Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt