Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuran Okuma (1 Kullanıcı)

gumus_89

Kayıtlı Kullanıcı
Kuran okumayı öğreneli Allah'ın izniyle 5 sene oldu, yani okuyorum anlıyorum ama akıcı bi okuma değil benim ki, ufak tefek hatalarım olur diye tek başıma okumakta istemiyorum ve çok yavaş okuyorum. Çalıştığım için iş saatlerim kursa uygun değil, evde gösterecek kimse de yok,

Arkadaşlar kısacası akıcı ve düzgün okuyabilmek için bana ne önerirsiniz, bi akıl verin Allah rızası için.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim hatalarım oluyor diye okumaktan vazgeçmeyin üstüne gidin her gün okuyun. nette dinleyebileceğiniiz bir çok site var. dinleyin aynı sayfayı sizde okuyun. aynı sayfayı defalarca 10-20 neyse okursanız zamanla hızlanırsınız böyle bi çalışma başlattık kardeşlerimiz için isterseniz sizde katılabilirsiniz.
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/67332-farkli-bir-kuran-calismasi.html

gumus_89

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim ablacım ya, süper bi çalışma olmuş, Allah razı olsun, Allah'ın izniyle bende çalışıcam, o kadar istiyorum ki şöle akıcı bi şekilde okumayı,,, İnşallah bu şekilde olur faydası :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt