Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuran Kursu hakkında (1 Kullanıcı)

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim ben Kocaeli de Kuran kursu arıyorum,bileniniz varsa ya da nerelerden ögrenebilirim,nerelere danışabilirim bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allah celle celalühü razı olsun sizden.çok güzelmiş ama istanbul uzak kalıyor burada olsaydı olabilirdi.aklıma gelen herkese soruyorum ama daha bulamadım:(

rabia hatun kız kurankursu varmış kocaelinde kime sorsan söylermiş meşhurmuş anca bukadar bilgi edinebildim kusura bakma kardeşim

Rabia Hatun Kız Kuran Kursu

Yeşilova Mahallesi İzmit - Kocaeli

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı

rabia hatun kız kurankursu varmış kocaelinde kime sorsan söylermiş meşhurmuş anca bukadar bilgi edinebildim kusura bakma kardeşim

Rabia Hatun Kız Kuran Kursu

Yeşilova Mahallesi İzmit - Kocaeli

ne kusuru,ilgilenmene ne kadar sevindim anlatamam kardeşim.Allah celle celalühü razı olsun.

süheybe

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gamze ben rabia hatun kız kuran kursunda okuyorum sana istediğin bilgileri verebilirim cok cok güzel bi kurs...

süheybe

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gamze ben rabia hatun kız kuran kursunda okuyorum sana istediğin bilgiyi verebilirim cok copk güzel bi kurs.....

lale_fem_24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gamzecim.ben lale eğer hala kurs hakkında araştırmaların devam ediyorsa seçim yapamadıysan sana tavsiyem pendik tuba kuran kursudur.bende ordan mezunum fazla disiplinli ama çok kaliteli bir eğitimi var.diyanet bünyesinde bir kurs.bilgi almak istersen msn mi verebiliirim...

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam,bayagı olmuştu bu konuyu açalı.Bir kurs bulmuştum iş çıkışları gidiyordum,ama fazla devam etmedim.hayırlısıyla yeni iş bulursam inşaAllah tekrar gitmeyi istiyorum.O şekilde de her yer kabul etmiyor.Allah c.c razı olsun süheybe ve lale kardeşim,ilginiz için teşekkür ederim.

eslemn

Kayıtlı Kullanıcı
sa bende rabıa hatuna gıtmeyı dusnuorum yorumlarınızı okuynca cok sevındım ıyı bı sene bızı beklıor sanırım

r.a.b.i.a

Kayıtlı Kullanıcı
cnm bn rabia bn de rabia hatun kuran kursundayım tanışabilirmiiz

r.a.b.i.a

Kayıtlı Kullanıcı
ck güsl bi kurs bn orann öğrncisiyim

r.a.b.i.a

Kayıtlı Kullanıcı
slm gamze bn rabia hatun kuran kursunda okuyorum ck güzel bir kurs kndi seçimini yapmadıysn snde gel

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
slm gamze bn rabia hatun kuran kursunda okuyorum ck güzel bir kurs kndi seçimini yapmadıysn snde gel
Ve aleykum selam Rabiacım.Ben geçen sene tecvid ve mahreçler için 1 ay kadar gitmiştim başka bir kursa,çalıştıgım için akşamları gidebilecegim bir yer arıyordum.Rabia Hatun Kuran Kursu biraz uzak kalıyor bana.Şuan gitmiyorum ama tekrar gitmeyi düşünürsem aklımda bulunsun.Allah yardımcın olsun,ilmini artırmanı nasip eylesin inşaAllah.

aycicek

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah.ben gerçekten istiyorum kuran kursunun nerde olduğunu öğrenirsem eğer bu gün gidip konuşmak istiyorum

yagmurç

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rabia hatun kur an kursunda bilgi sahibi olan varsa, bir kaç soru sormak isterim

esra ozkan

Kayıtlı Kullanıcı
selamn aleykum arkadslar bnde kuran kursuna gitmek dinmzi cok daha iyi öğrenmek istyrum ama güvenebılecegm kuran kursu bulamadm bna yardım edermısnz lutfen cok istyrm fakat bayrampşa tarafında otryrm bna yakın bıryer olursa sevınırım yatılıda olabılır lutfen..

_Yaprak

Kayıtlı Kullanıcı
ankara da bildiğiniz kuran kursu var mı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt