Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KURAN I KERİMİN TADI (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
OKU YAY FEYZİNİ BÜTÜN CİHANA,İMRENİN MELEKLER EHLİ KUR'ANA.ENDİŞEN OLMASIN AHİRET TEN YANA,ZEBANİLER BİLE DÖNÜP BAKAMAZ.BİN CEHENNEM OLSA SENİ YAKAMAZ.KUR'ANLA TANŞAN BAŞKA SÖZ ANMAZ.OKUDUKÇA OKUR BIKMAZ USANMAZ.O İKSİRDEN RUHU İÇMEKLE KANMAZ. KUR'ANIN ESRAM HİÇ SAYILIRMI O ESRAMI TADANHİÇ AYRILIRMI?????

husna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KURAN I KERİMİN TADI

Allah razı olsun.Yüreğinize sağlık.Allah cümlemizi bu şiirdeki kadar şevkli Kur'an ehli omayı nasip etsin.Selametle..

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KURAN I KERİMİN TADI

ALLAH razi olsun gercekten size katiliyorum.bende kuarni kerimi okurken cok buyuk haz aliyorum.ama rabbim biliyorya keske okurkende anlayabilsem:(bu icimi cok acitiyor.arada turkce mealini okuyorum ama.okurken anlamak baskadir herhalde:(yuce rabbim kurani kalbimize kabrimize nur etsin insaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt