Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.............kuran-ı kerimi anlayalım........... (1 Kullanıcı)

stormpc

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Tşk.ler . . .

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Bu gül size armağan olsun......Barıştık demi lütfen :a11:

rawdah

Kayıtlı Kullanıcı
selam yeni üyeyim herkesten Allah razı olsun

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam ellerinize sağlık size saygısızlık ettiğim için özür dilerim sizi kırmak istemezdim sinirli bir insanım sizde o anıma denk geldiniz küs olmak bize yakışmaz hakkınızı helal edin bir daha ne olursa olsun küsmek yok :evet
Söz bir daha size karşılık vermiyeceğim uslu kız olucam büyüklerime saygılı olacam. :a24:

Bu gül size armağan olsun......Barıştık demi lütfen :a11:

ben kimseye küsmem zaten kardeşim bu çocukluk olurdu...olabilir zaten o günden beri düşünüyorum.sinirli olduğun için bu kadar fevri bir çıkış yaptığının farkındayım.zaten bu sitedeki herkes çok cici gerçekten.çünkü çok şükür ki hepimiz ALLAH'IN YOLUNDAYIZ.DAHA BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK OLUR MU?GÜL İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Geçenlerde sanırım burda bir arkadaş paylaşmıştı ve o zaman izlemiştim. Bu gibi faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Rabbim sizden razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt