cümlemizden de canım hayırlı akşamlar.Allah razı olsun sılacım.selam ve dua ile kal.
aleyküm selam rüyam cümlemizden de canım bana da bi arkadaş sordu sonra kafama dank etti insan bazen bildiği şeyi farketmiyor yoksa daha önceden düşünür sizinle kesin paylaşırdım. arapça kursu derken Kuran kursu dimi arkadaşım? yok çok zor diyenlere bakma sakın baştan yılarsın. yapıcam başarıcam deSelamün Aleyküm
Sılacım Allah celle celalü razı olsun ben bilmiyordum sayende öğrendim inşaAllah aklımda da tutabilirim. Bu ay Arapça kursuna da başlıyorum hayırlısıyla inşaAllah hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum becerebilirmiyim diye genelde bana söylenen "çok zor" deniliyor neyse denicez görücez hakkından da gelicez inşaAllah Rabbim izniyle...
Selamün Aleyküm
Sılacım Allah celle celalü razı olsun ben bilmiyordum sayende öğrendim inşaAllah aklımda da tutabilirim. Bu ay Arapça kursuna da başlıyorum hayırlısıyla inşaAllah hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum becerebilirmiyim diye genelde bana söylenen "çok zor" deniliyor neyse denicez görücez hakkından da gelicez inşaAllah Rabbim izniyle...