Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

****kumbara**** (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
YAHUDİ BİR BABA OĞLUNA HER GÜN YAPTIĞI GİBİ
HARÇLIK VERİR ÇOCUK ALDIĞI PARANIN
YARISINI ODASININ KAPISINDA BULUNANKUMBARAYA
GERİ KALAN YARISINI DA DIŞ KAPIDAKİ KUMBARAYA ATAR
OLANLARI HAYRETLE SEYREDEN BABASININ MİSAFİRİ BÜYÜK BİR MERAKLA SORAR
_SANA KALAN YETECEKMİ?
ÇOÇUK OLGUN BİR İNSAN EDASIYLA
_YETMELİ,DİYE CAVAP VERİR BUNU ÜZERİNE MİSAFİR
_NİYE FARKLI KUMBARALAR?DİYE TEKRAR SORAR.
ÇOÇUK VERDİĞİ CEVAPLA FARKINDA OLMADAN MİSAFİRE HAYATININ DERSİNİ VERMİŞTİR
_ODAMDAKİ KUMBARA BENİM GİBİ YAHUDİ OLAN AMA MADDİ PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLARIM İÇİMDİR DIŞ KAPIDAKİ KUMBARAM İSE YAHUDİLERİN ÇIKARDIĞI GAZETE VE DERGİLER İÇİN DİR....
SELAMÜN ALEYKÜM
YORUM SİZİN RABBİME EMANET OLUN:H

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
_SANA KALAN YETECEKMİ?
_ODAMDAKİ KUMBARA BENİM GİBİ YAHUDİ OLAN AMA MADDİ PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLARIM İÇİMDİR DIŞ KAPIDAKİ KUMBARAM İSE YAHUDİLERİN ÇIKARDIĞI GAZETE VE DERGİLER İÇİN DİR....
SELAMÜN ALEYKÜM

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
EMEĞİNE SAĞLIK, PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
EVET, YAHUDİ ŞERİATINA GÖRE İBADETİN TOPLUMSAL TANIMI.
ALLAH(cc) BİZ MÜSLÜMANLARA FERASET İHSAN ETSİN.

SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
EMEĞİNE SAĞLIK, PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
EVET, YAHUDİ ŞERİATINA GÖRE İBADETİN TOPLUMSAL TANIMI.
ALLAH(cc) BİZ MÜSLÜMANLARA FERASET İHSAN ETSİN.

SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
ALEYKÜM SELAM RASULAYDIN ABİ YORUMUNUZ İÇİN :TRABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN :H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
_SANA KALAN YETECEKMİ?
SELAMÜN ALEYKÜM
EsSelamunAleykum(En günahsız) Yeğenim, Bizlerin de İslami çalışmalar için her zaman ayıracağımız bir fonumuz olmalı..çok olmasa da üç-beş kuruş dahi olsa bu tür gayret gösteren yerler için ayırmalı-mali destek olabilmeliyiz inşaAllah.Allah(CC) razı olsun.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleykum(En günahsız) Yeğenim, Bizlerin de İslami çalışmalar için her zaman ayıracağımız bir fonumuz olmalı..çok olmasa da üç-beş kuruş dahi olsa bu tür gayret gösteren yerler için ayırmalı-mali destek olabilmeliyiz inşaAllah.Allah(CC) razı olsun.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
ALEYKÜM SELAM TALİP AMCA YANLIŞ OLMUŞ ABİ EN GÜNAHKARI OLCAKTI GÜZEL DÜŞÜNEN GÜZEL GÖRÜRMÜŞ RABBİM RAZI OLSUN YORUMUNUZ İÇİN RABBİME SİZDE EMENET OLUN:H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Rabbim Razi Olsun Hepinizden

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
_SANA KALAN YETECEKMİ?
SELAMÜN ALEYKÜM

Essalamun aleykum bence o çocugun davranisini bizlerde sergilemiyoruz.Az bir miktarda olsa her zaman yardima muhtaç kimselere vermemiz gerek.Infak etmek gerek diye düsünüyorum.Allah razi olsun kardesim.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Kardeşim....

Allah Razi Olsun..

A.e.ol.dua Ile...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum bence o çocugun davranisini bizlerde sergilemiyoruz.Az bir miktarda olsa her zaman yardima muhtaç kimselere vermemiz gerek.Infak etmek gerek diye düsünüyorum.Allah razi olsun kardesim.
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM
ÇOK HAKLISINIZ KARDEŞİM YAHUDİLER BU KONUDA BİR BİRİNE KENETLENİRKEN BİZLERSE BİRBİRİMİZDEN KOPUYORUZ RABBİM İNFAK EDENLERDEN EYLESİN AMİN YORUMUNUZ İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ÇOK :T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Eline Gönlüne Sağlik Buradaki Mesaji Anlayan Anlamiştir Umarim Allah Gönlüne Göreverir Inşallah Rabbime Emanetsin .:G

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Eline Gönlüne Sağlik Buradaki Mesaji Anlayan Anlamiştir Umarim Allah Gönlüne Göreverir Inşallah Rabbime Emanetsin .:G
ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİKTİR ANLATMAK İSTENİ
AMİN ABİ CÜMLEMİZE İMŞALLAH SİZDE RABBİME EMANET OLUN:H

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolasın emeğine sağlık. Ürperticiydi.!!!!!!!!!!!!

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm kutsal davanın Hak yolcusu güzel kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun, biz müslümanlara ibret olacak bir paylaşım:(.. Yahudilerin hepsinde geleneksel olarak yerleşmiş bir alışkanlık, bir tabiat olmuş bu..Osmanlı zamanında bir yahudi, sekaret halinde ve ilaçlarına ihtiyacı var..Ona müslüman bir eczaneden ilaç almayı teklif ediyorlar, yahudi eczaneleri kapalı olduğu için, onlar açınca ilaçlarını almak istediğini söylüyor..Ve almak nasip olmuyor, ölüyor..Bir yahudi öğrenci de aynı şekilde, okulda öğretmeninin ''bir dahaki derse istediğim kitabı alın gelin.'' isteğine, ''benim kitapçım açılmadan gidip almam..'' diyor..Güzel kardeşim, onlar çok uyanıklar gerçekten ve ne olursa olsun müslümanlara ölmek pahasına da olsa kuruşlarını kaptırmıyorlar...Bizler ise Filistindeki kardeşlerimize ''kurşun parası'' olduğunu bile bile asırlardır birçok markalarını tükettik ve kendi deyimleriyle, dünyada en çok müslümanlardan maddi rant elde ettiler:(..Coca-colaya asırlardır en çok kazandıranlar, müslümanlarmış..Bu, bizlerin amel defterlerinde kocaman bir eksidir. Onlar büyük bir taassupla bizlerden nefret ediyorlar..Bizler ise onları besliyoruz..Rabbimiz c.c, tüm müslümanları uyandırsın, şuur nasip eylesin inşallah güzel kardeşim..Rabbimiz c.c razı ve hoşnut olsun sizden daimen..İbretle okudum..Rabbimiz c.c paylaşımınızı faydalı ve tesirli kılsın inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve baki muhabbetle güzel kardeşim..B):H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kutsal davanın Hak yolcusu güzel kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun, biz müslümanlara ibret olacak bir paylaşım:(.. Yahudilerin hepsinde geleneksel olarak yerleşmiş bir alışkanlık, bir tabiat olmuş bu..Osmanlı zamanında bir yahudi, sekaret halinde ve ilaçlarına ihtiyacı var..Ona müslüman bir eczaneden ilaç almayı teklif ediyorlar, yahudi eczaneleri kapalı olduğu için, onlar açınca ilaçlarını almak istediğini söylüyor..Ve almak nasip olmuyor, ölüyor..Bir yahudi öğrenci de aynı şekilde, okulda öğretmeninin ''bir dahaki derse istediğim kitabı alın gelin.'' isteğine, ''benim kitapçım açılmadan gidip almam..'' diyor..Güzel kardeşim, onlar çok uyanıklar gerçekten ve ne olursa olsun müslümanlara ölmek pahasına da olsa kuruşlarını kaptırmıyorlar...Bizler ise Filistindeki kardeşlerimize ''kurşun parası'' olduğunu bile bile asırlardır birçok markalarını tükettik ve kendi deyimleriyle, dünyada en çok müslümanlardan maddi rant elde ettiler:(..Coca-colaya asırlardır en çok kazandıranlar, müslümanlarmış..Bu, bizlerin amel defterlerinde kocaman bir eksidir. Onlar büyük bir taassupla bizlerden nefret ediyorlar..Bizler ise onları besliyoruz..Rabbimiz c.c, tüm müslümanları uyandırsın, şuur nasip eylesin inşallah güzel kardeşim..Rabbimiz c.c razı ve hoşnut olsun sizden daimen..İbretle okudum..Rabbimiz c.c paylaşımınızı faydalı ve tesirli kılsın inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve baki muhabbetle güzel kardeşim..B):H
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM DAVASININ SAHİBİ MÜCAHEDE KARDEŞİM RABBİM SENİN GİBİ EMİRLERE DÖRT ELLE SARILAN KARDEŞİMDENDE RAZI OLSUN PAYLAŞMIŞ OLDUĞUN KONULARLA BENİ MEMNUN ETTİN KARDEŞİM EVET HAKLISIN ONLAR BİZDEN NEFRET EDİYOR OLDUKLARI HALDE BİZSE PARAMIZI BİR MÜSLÜMANA DEĞİLDE BİR YAHUDİYE VERİYORUZ ONLAR BİRBİRLERİNİ TUTARLARKEN BİZ BİRBİRİMİZİ İTİYORUZ RABBİM BİZİ UYANDIRSIN İNŞALLAH SİZDE RABBİME EMANETSİNİZ GÜZEL KARDEŞİM BİL MUKABİL KARDEŞİM GÖNÜL SEVİLENİ ARAR RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ BAKİ KILSIN AMİN GÖNÜL GÜLÜ SEVEN KARDEŞE GÜL VERMEKTİ AMA KABUL ETMEDİ

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.DÜN SABAHA KARŞI SENİ GÖRDÜM RÜYAMDA.AVATARDAKİ RESİM GÜYA SENMİŞSİN.NE GÖRDÜĞÜMÜ SORMA RÜYAYI ÇIKARTAMIYORUM.SADECE AVATARDAKİ RESMİNİ,BİRDE GÜLDÜĞÜNÜ HATIRLIYORUM.HAYIRDIR İNŞALLAH.RABBİME EMANETSİN.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.DÜN SABAHA KARŞI SENİ GÖRDÜM RÜYAMDA.AVATARDAKİ RESİM GÜYA SENMİŞSİN.NE GÖRDÜĞÜMÜ SORMA RÜYAYI ÇIKARTAMIYORUM.SADECE AVATARDAKİ RESMİNİ,BİRDE GÜLDÜĞÜNÜ HATIRLIYORUM.HAYIRDIR İNŞALLAH.RABBİME EMANETSİN.
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM GÜZEL ABLAM RABBİM GÖRDÜĞÜNÜZ RÜYAYI HAYIRLARA TEBDİL ETSİN İNŞALLAH RABBİM DAİMİ SIKINTILARDAN UZAK ETSİN ABLACIĞIM RABBİM DAİMA SADAKASINI(TEBESSÜMÜNÜ) VERENLARDEN EYLESİN İNŞALLAH SİZDE GÜZEL ABLACIĞIM SETTAR OLAN(GÜNAHLARI ÖRTEN) RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLEB)B)B)BUNLAR ACİZ KARDEŞİNİZDEN SİZE KABUL BUYURUN İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt