Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

****** KUL HAKKI****** (1 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
BİR GÜN İMAMI AZAMIN BABASI SABİT EFENDİ YOLCULUĞA ÇIKMIŞ.BİR DERE KENERRINDA DİNLENİYORMUŞ KARNIDA ÇOK ACIKMIŞ.DEREDEN GİDEN BİR ELMAYI ALMIŞ ISIRMIŞ AMA AKLINA HARAM OLDUĞU GELMİŞ VE LOKMAYI YUTMAMIŞ AMA SUYU MİDESİNE GİTMİŞ.HARAM OLMAMASI İÇİN ARAŞTIRMIŞ VE BİR AĞAÇTAKİ ELMALARLA AYNI OLDUĞUNU GÖRMÜŞ.SAHİBİNİ BULUP HELALİK DİLEMİŞ.AMA SAHİBİNİN BİR ŞARTI VARMIŞ 1 YIL ONUN YANINDA ÇALIŞACAKMIŞ Kİ HAKKINI ÖYLE HELAL ETSİN.SABİT EFENDİ AHİRETE KUL HAKKIYLA GİTMEMEK İÇİN KABUL ETMİŞ.
ARADAN BİR YIL GEÇDİKTEN SONRA SABİT EFENDİ BEN GİDİYORUM HAKKINI HELAL ET DEMİŞ.AĞACIN SAHİBİ HAKKIMI HELAL EDERİM AMA BİR ŞARTIM DAHA VAR DEMİŞ.1 YIL DAHA BENİMLE ÇALIŞACAKSIN DEMİŞ.SABİT EFENDİ AMA 1 YIL DİYE ANLAŞMIŞTIK DEMİŞ.AĞACIN SAHİBİ 1 YIL DAHA ÇALIŞACAKSIN DEMİŞ.SABİT EFENDİ AHİRETE KUL HAKKIYLA GİTMEMEK İÇİN KABUL ETMİŞ.
SABİT EFENDİ 1 YIL DAHA ÇALIŞTIKDAN SONRA AĞACIN SAHİBİNE HAKKINI HELAL ET BEN GİDİYORUM DEMİŞ.AĞACIN SAHİBİ HAKKIMI HELAL EDERİM AMA BİR ŞARTLA.BENİM KÖR,SAĞIR,DİLSİZ,TOPAL,KOLLARI TUTMAYAN BİR KIZIM VAR ONUNLA EVLENİRSEN HAKKIMI HELAL EDERİM DEMİŞ.SABİT EFENDİ KUL HAKKI YEMEMEK İÇİN KABUL ETMİŞ.
DÜĞÜN OLDUKDAN SONRA SABİT EFENDİ GELİNİ GÖRMÜŞ Kİ KÖR DEĞİL,SAĞIR DEĞİL,DİLSİZ DEĞİL,TOPAL DEĞİL,KOLLARI TUTUYOR VE GÜZEL OLAN BİR KIZ GÖRÜR.AĞACIN SAHİBİNE GİDER DER Kİ BİR YANLIŞLIK VAR HERHALDE BU KIZ SİZİN ANLATTIĞINIZ GİBİ DEĞİL.AĞACIN SAHİBİ BENİM KIZIM HARAMA BAKMAMIŞTIR BU YÜZDEN KÖR DEDİM.HARAM DUYMAMIŞTIR BU YÜZDEN SAĞIR DEDİM.BENİM KIZIM HARAM SÖYLEMEMİŞTİR BU YÜZDEN DİLSİZ DEDİM.BENİM KIZIM HARAMA YÜRÜMEMİŞTİR TOPAL DEDİM.BENİM KIZIM HARAMA UZANMAMIŞTIR BU YÜZDEN KOLLARI TUTMUYOR DEDİM.SENİN DE HARAMA BU KADAR DİKKAT ETTİĞİNİ BİLİYORDUM O YÜZDEN KIZIMLA SENİ EVLENDİRDİM DEMİŞ.
SABİT EFENDİNİN BU AĞACIN SAHİBİNİN KIZINDAN BİR OĞLU OLUR İMAMI AZAM H.Z. İMAMI AZAM H.Z. 4 YAŞINDA HAFIZ OLUR ANNESİ ONA DER Kİ BABAN O ELMANIN SUYUNU İÇMESEYDİ SEN 2 YAŞINDA HAFIZ OLURDU

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ****** KUL HAKKI******

CANIM ARKADAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ELLERİNE SAĞLIK İBRETLİK Bİ HİKAYE

kontes

Kayıtlı Kullanıcı

Allah cümlemize böyle olmayı nasip etsin.hayırlı kullar olmayı..

tenzile57

Kayıtlı Kullanıcı

valla bunu okuyunca icim bi hos oldu allah herkeze böyle esler nasip eylesin ve hayirli esler...

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)
B)
B)B)
B)
B)B)B)Paylaşımınız için Allah razı olsun...Çok güzeldi hikaye...!!!B)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

kontes yazdı:
Allah cümlemize böyle olmayı nasip etsin.hayırlı kullar olmayı..

[marq]amin inşallah kardşim inşallah selametle....[/marq]

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

tenzile57 yazdı:
valla bunu okuyunca icim bi hos oldu allah herkeze böyle esler nasip eylesin ve hayirli esler...

[marq]amin kardeşim rabbim tüm kardeşlerimize böyle hayırlı eşler nasip etsin[/marq]

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Allah razı olsun kardeşim. Allah haramlardan uzak eylesin bizi, üzerine titizlikle titreyenlerden eylesin.B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm
Cok Güzel bir Hikaye__ ALLAH Razi Olsun__ Emegine Saglik Ne kadar güzel ibret alinacak bir hikaye__
~Allah-ü Tala buyuruyor "Neyle gelirsen gel, ama kul hakkiyla gelme!"~

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşim paylaşımınız harikaydı Rahman razı olsun inşallah. Rabbim herkese böyle kör, topal,sağır dilsiz eşler nasib etsin inşallah selam ve dua ile...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
s.a Allah razı olsun kardeşim. Allah haramlardan uzak eylesin bizi, üzerine titizlikle titreyenlerden eylesin.B)

[marq]

Allah haramlardan uzak eylesin bizi, üzerine titizlikle titreyenlerden eylesin AMİN AMİN AMİN kardeşim.....[/marq]

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
Selamun aleyküm
Cok Güzel bir Hikaye__ ALLAH Razi Olsun__ Emegine Saglik Ne kadar güzel ibret alinacak bir hikaye__
~Allah-ü Tala buyuruyor "Neyle gelirsen gel, ama kul hakkiyla gelme!"~

Allah-ü Tala buyuruyor "Neyle gelirsen gel, ama kul hakkiyla gelme!!!!
kesinlikle kardeşim... rabbim doğru yoldan ayırmasın bizleri selam ve dua ile...​

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM A.E.O.

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim paylaşımınız harikaydı Rahman razı olsun inşallah. Rabbim herkese böyle kör, topal,sağır dilsiz eşler nasib etsin inşallah selam ve dua ile...

[marq]
amin kardeşim amin rabbim sizden de razı olsun inşallah yorumlarınız için....rabbime emanet olun inşallah...[/marq]

sebos

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.cilginbiyologlar.com

allah razı olsub cok guzel bı paylasım emegınıze saglık selametle allaha emanet olun B)B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt