Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Küfre Düşüren Sözler (1 Kullanıcı)

holalı

Kayıtlı Kullanıcı
1-Bir kimse Allah veya K.Kerim ve mütevatir sünnetle sabit olan Allahın isimlerinden birini inkarr ederse yahut Allahın emirlerinden biriyle alay ederse küfre düşer.

• 2-Bir kimse ben Allah falan tanımam, Allah bana zulmediyor, yahut buada beni Allah bile göremez derse küfre düşer.

• 3-Bir kimse, falan adam gaybı bilir veya kalbinden geçen şeyleri bilir gibi laflar etmek.

• 4-Bir kimse Allahın cennetle mükafatlandıracağı ve cehenneemle azap edeceğine dair vaadlerini inkar ederse küfre düşer.

• 5-Bir kimse şu işe Allahın bile gücü yetmez veya Allahta gelse seni elimden alamaz yahut buranın Allahı benim,ben bunun Allahını yaparım.

• 6-Allahın ortağı,oğlu-kızı vardır veye allah yukardadır,Allah aşağıdıdır gibi laflar etmek

• 7-Bir kimse yapyığı bir iş için''Allah biliyorki ben bu işi yapmadım''yada ben bu işi yapmış isem kafir olayım gibi sözler

• 8-Bir kimse ''Allah bana bu işi emretseydi yine yapmazdım veya onun hakkından Allah bile gelemez ben nasıl geleyim gibi laflar küfre girer.Devamı olacaktır inşallah

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Okurken bile tüylerim ürperdi paylaşımın için sağol ALLAH rası olsun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim.rabbim onlarada hidayet versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt