Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

küçük-kul artık Gök Kubbe (1 Kullanıcı)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm
Kardeşlerim ve büyüklerim
Eski adım küçük-kul du artık Gök Kubbe olarak aranızdayım :a15:

Vealeykum selam kardesim
yeni ismin hayirli olsun insaALLAH
biraz gec cevap yazabildim forumuna kusura bakmazsin umarim
hayirli paylasimlarda bulunmak ümiidi ve duasiyla...
Hayirli geceler

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykum selam kardesim
yeni ismin hayirli olsun insaALLAH
biraz gec cevap yazabildim forumuna kusura bakmazsin umarim
hayirli paylasimlarda bulunmak ümiidi ve duasiyla...
Hayirli geceler

ALLAH razı olsun sağolun :a15:
Ne demek :a03::a03::a03:
Sağolun sizede :a35:

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun sağolun sizde inşALLAH :a15:

ALLAH razı olsun

İlk olarak yöneticilere mail göndermiştim ama çok yoğun oldukları için bakamadılar sanırım konu açtım üye adımı değiştirmek istiyorum diye istediğim ismide yazdım ALLAH razı olsun değiştirmişler :a35::a12:

selamun aleyküm kardeşim.ALLAH celle celalühü razı olsun...
selam ve dua ile...

abdurohim

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleykum kardes,ler Shirk gunahi do’g’risina sualar 1 cok ovuqat yeyis, g’aflati intaj ediyor Allah kuranda bazi insanler nefislerini Allah kilib aldiler deya so’yleyen .biz bilib durib cok ovuqat istemol etsak s,irk yapan olurmizmi ,ayrim vaqtda hissiyat guceyir insan aql ve qalbini dinglemes s,u vaqt dahi cok ovuqat yesak s,irk yapan olurmizmi . 2. ayrim vaqt insan birer s,eya buyuklik verer bu s,irk olis,ini bilmes s,u dahi s,irk olurmi..veya kendi s,u meseleda s,irk yapis,ni istemes s,u dahi s,irk olurmi.. 3.s,irkni bir duri kendi kendinden olmus, oluyor musulmanler cok so’yluyorler bayreminiz mubarak olsun s,u so’z kendi kendinden olmus durige girermi veya bayramingizni Allah mubarek etsin so’yles, elzammi? Hangi so’zi anglamadiniz bana so’ylen Allah hapsimizi dunyaden s,irksiz getis,imizi nasib eylesin

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleykum kardes,ler Shirk gunahi do’g’risina sualar 1 cok ovuqat yeyis, g’aflati intaj ediyor Allah kuranda bazi insanler nefislerini Allah kilib aldiler deya so’yleyen .biz bilib durib cok ovuqat istemol etsak s,irk yapan olurmizmi ,ayrim vaqtda hissiyat guceyir insan aql ve qalbini dinglemes s,u vaqt dahi cok ovuqat yesak s,irk yapan olurmizmi . 2. ayrim vaqt insan birer s,eya buyuklik verer bu s,irk olis,ini bilmes s,u dahi s,irk olurmi..veya kendi s,u meseleda s,irk yapis,ni istemes s,u dahi s,irk olurmi.. 3.s,irkni bir duri kendi kendinden olmus, oluyor musulmanler cok so’yluyorler bayreminiz mubarak olsun s,u so’z kendi kendinden olmus durige girermi veya bayramingizni Allah mubarek etsin so’yles, elzammi? Hangi so’zi anglamadiniz bana so’ylen Allah hapsimizi dunyaden s,irksiz getis,imizi nasib eylesin

Kardeşim ne diyosun??:a36:
anlayamadım kusura bakma :a03:

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümküm selam canım....
küçük-kul nickini çok sevmiştim .....
yeni nickin hayırlı olsun...
değişklik güzeldir:a21:
:H

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler