Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kpss soruları zor muydu?sınavınız nasıl geçti? (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben bugünkü sınavda görevliydim.sorulara baktım bana çok kolay geldi ama tabi biz öğretmenler eğitim-öğretimin içindeyiz.bu yüzden de sorular basit geldi bana.peki sizler yani seneler önce liseden mezun olmuş olanlar sınavınız nasıl geçti?
sorular zor geldi mi merak ediyorum...snava giren herkese allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Öğretmenim...

Evet ben daha sorulara bakma fırsatı bulamadım ama dediğiniz gibi fazla zor değildir İnşaAllah...ALLAHım sınava giren herkese hayırlı sonuçlar versin İnşaAllah...Benim halamın oğluda girmişti birazdan arayacağım bakalım sınavı nasıl geçmiş...

ALLAHa emanet olunuz öğretmenim
selam ve dua ile...
hayırlı günler...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Öğretmenim...

Evet ben daha sorulara bakma fırsatı bulamadım ama dediğiniz gibi fazla zor değildir İnşaAllah...ALLAHım sınava giren herkese hayırlı sonuçlar versin İnşaAllah...Benim halamın oğluda girmişti birazdan arayacağım bakalım sınavı nasıl geçmiş...

ALLAHa emanet olunuz öğretmenim
selam ve dua ile...
hayırlı günler...
aydın hocam inşallah rabbim tüm girenlere yardım edecektir.hak eden alsın sınavı benim abimde girdi yetiştirememiş.zordu dedi.bilemiyorum ama biz öğretici olduğumuz için kolay geldi herhalde....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
aydın hocam inşallah rabbim tüm girenlere yardım edecektir.hak eden alsın sınavı benim abimde girdi yetiştirememiş.zordu dedi.bilemiyorum ama biz öğretici olduğumuz için kolay geldi herhalde....

belki de hocam haklısınız Abiniz içinde hayırlısı olsun inşaallah...

selametle kalın...:H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim benim bir arkadaşımda girdi o da kolay dedi ama inşallah geçer çok dua ediyorum:)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.
sınava giren tüm kardeşlerim RABBIM yardım etsin.sizlerede sınıflarınızda kolaylık versin.amin.selametle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kasım abim....allah razı olsun ..gerçekten aslında çok önemsenmesi gereken bir sınav bu.bugün kendi okulumda bir şey dikkatimi çekti...paylaşmak istedim seninle abim.salon başkanıydım toplantı yapıldı sınavdan önce ...işte yönergeler açıklandı bize şunu yapın bunu yapmayın diye...çok basit bir yönerge verildi bize.açıklaması yapılıyor .bina sorumlumuz dediki.arkadaşlar şu şu yönergeyi yanlış uygularsanız umrumuzda bile değil.tüm binanın sınavı iptal olur...yani nasıl insanların hayat meselesi olan bu kadar ciddi bir sınav basit bir sınavmış gibi değerlendiriliyor.aklım sırrım ermiyor...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hocam...sınav gercekten de cok kolaydı ama calısana ben istemeyerek gırdıgım ıcın calısmadım ama basıttı sorular ....Rabbim sınavdan iyi sonuc bekleyenlere ıyı sonuclar nasip etsin inşallah... dua ile...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
amin bende lise mezunu olark girdim aslında kolaydı ama kiminde yanılgılarım var türkçem iyiydi mat.10 tane yaptım biraz umudum var yurttaşlıktan da biraz umudum var ama diğerlerinden pek umudum yok

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kasım abim....allah razı olsun ..gerçekten aslında çok önemsenmesi gereken bir sınav bu.bugün kendi okulumda bir şey dikkatimi çekti...paylaşmak istedim seninle abim.salon başkanıydım toplantı yapıldı sınavdan önce ...işte yönergeler açıklandı bize şunu yapın bunu yapmayın diye...çok basit bir yönerge verildi bize.açıklaması yapılıyor .bina sorumlumuz dediki.arkadaşlar şu şu yönergeyi yanlış uygularsanız umrumuzda bile değil.tüm binanın sınavı iptal olur...yani nasıl insanların hayat meselesi olan bu kadar ciddi bir sınav basit bir sınavmış gibi değerlendiriliyor.aklım sırrım ermiyor...

evet çok haklısın.
işte bizler böyle çok önmeli şeyleri küçümsedigimizden hep zarar görüyoruz ya zaten.
halbuki çok mühim bir konu.insanların gelecegi ile ilgili bir olay.ama lakin işte yine önemsiz laflar ve umursamazlık.
ALLAH sonumuzu hayr eylesin.amin.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt