Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kpss İçin Dualarınızı İstiyorum. (1 Kullanıcı)

Zerynthia

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar yarın Kpss var biliyorsunuz ki. Çok emek ettim. Kazanmak, çok iyi bir puan almak istiyorum. Hakettiğime de inanıyorum. Bu benim için önemli çünkü uzun zamandır hazırlanıyorum. Allah rızası için bana dua edin. Gerçekten duaya çok ihtiyacım var.

Teşekkür ederim şimdiden.

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Imşallah kazanırsın ablacım hal eden hakettiğini bulur hak yerini bulur
allah yardımcın olsun yanında olsun ....
Ben senin için dua edicem
selam ve dua ile....

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Hangi branş eğitim bilimleri ? Bende gireceğim genel yetenek genel kültür 90 net i geçeriz inşallah. :a35:

Mevlam emeklerinizi boşa çıkarmayacaktır. Hayırlısı ne ise o olacaktır. Sınavda yar ver yardımcınız olsun inşallah.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
“Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.”

ANLAMI:”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çıkar.
Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”

Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur;

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

“Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî.”

ANLAMI:”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle.”

Sınav Başlayınca da şu dua okunur:

ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ

"Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû."

ANLAMI:”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."

------------------------------------------------

ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
KPSS ye girecek olan herkese yürekten başarılar dilerim rabbim yardımcınız olsun inşallah allahın izniyle iyi sonuçlar almanız dileğiyle başarılarrrr

Zerynthia

Kayıtlı Kullanıcı
Sağ olun arkadaşlar. Allah razı olsun. :)

leyla-1

Altın Üye
Allah yarın sınava girecek bütün kardeşlerime sanada başarılar dilerim Allah bol bol zihin açıklığı başarı nasip etsin emeklerinizin karşılığını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Yarın sınava girerken 184 Ya Mukaddim okuyabilirsiniz kardeşim.
Allah yar ve yardımcınız olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt