Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

korkunç rüya (1 Kullanıcı)

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı
slm ben yasin dün akşam rüyamda kıyamet kopmuştu ama müminler ve şeytanlar yaşıyordu kıyamet koptugu için şeytanlarda ölebiliyordu. ben rüyamda sınıf arkadaşlarım yanımdaydı birden yeşil bir delik açıldı içinden bir tane şeytan çıktı(lanet olsun ona)boğazımı sıktı euzu besmele çektim yandı sonra hemen abdest aldım ve elime kur anı kerim i aldım şeytanlar gelince onlara deydiriyorum onlar yanıyorlardı. sonra ALLAH(c.c) dua ettim sonra ALLAHÜ TEALA benle konuştu ve şöyle dedi korkma senin elinde cennetin anahtarı var dedi. sonra ses kesildi.hani şeytan ın 70 bin(70000)çocuğu vardı sonra 60 bin tane kaldı. gülegüle

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
slm ben yasin dün akşam rüyamda kıyamet kopmuştu ama müminler ve şeytanlar yaşıyordu kıyamet koptugu için şeytanlarda ölebiliyordu. ben rüyamda sınıf arkadaşlarım yanımdaydı birden yeşil bir delik açıldı içinden bir tane şeytan çıktı(lanet olsun ona)boğazımı sıktı euzu besmele çektim yandı sonra hemen abdest aldım ve elime kur anı kerim i aldım şeytanlar gelince onlara deydiriyorum onlar yanıyorlardı. sonra ALLAH(c.c) dua ettim sonra ALLAHÜ TEALA benle konuştu ve şöyle dedi korkma senin elinde cennetin anahtarı var dedi. sonra ses kesildi.hani şeytan ın 70 bin(70000)çocuğu vardı sonra 60 bin tane kaldı. gülegüle

canım gördüğün rüya hem ilginç hemde güzel vede etkileyici ....11 yaşındaydın sanırım yasin sen ... ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN CANIM .... SEN CENNETİN ANAHTIRINI ELİNDE HEP TUTARSIN İNŞALLAH ... GİTTİĞİN YOL DOĞRU YOL BU YOLDA DÜZGÜN YÜRÜYEBİLİRSİN.RABBİM HER ZAMAN YARDIMCIN OLSUN ..ALLAH 'A EMANET OLASIN...

Yasemin_şima

Kayıtlı Kullanıcı
yav bu çocuk beni deli edecek :K sabahın köründe beni kaldırdı teyze kalk ben korkunç rüya gördüm diye
yav sen hangi arada kaltın siteye girdin yazdın:B

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt