Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Konuyu Nereye AçAcagımı Bilmiyorum (1 Kullanıcı)

Firarist

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşalr ben bi sorunum var lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
ben Bir restoranta kasiyerlik yapıyorum gerçi meslegim kasiyerlik degil ama bana güvenip beni kasaya bıraktılar 5 aydır düzgün bir şekilde çalişiyorum harama elimi uzatmada lakin dün sabah karnım çok acıkmişti erken işe gitmiştim param yoktu kasada 2,75 aldım ve kendime poaça ve börek aldım ve yedim . yedikten sonra binpişman oldum kendimi af edemiyorum ilk kez başkasının parasını alıp yedim haram bu ama kendimi af edemiyorum ne yapabilirim. dün geceden beri gözüme uyku girmedi bugunde işe gittim patronumun yüzüne bakamıyacak kadar utandım ve hastayım dedim ve izin istedim eve geldim kimseye anlatamıyorum lütfen bana bi akıl fikir verin afedemiyorum kendimi

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc bildiğini kuldan saklamak zaten doğru değildir..pişmanlık duyup ta üzülmeniz gerçekten çok güzel..konu hakkında ilgili kişi yada kişiler ile konuşun ve anlatın...durumu zaten izah ediyorsunuz...

konu hakkında fazlada bir şey söylenemez olay yada olayların farkında olmanızdan dolayı RABBİM sizi bir daha böyle bir gaflete düşürmesin...

selam ve dua ile klaınız..ALLAH cc yar ve yardımcımız olsun...bizleri doğru yoldan ayırmasın..yolumuzda daim etsin sabit kılsın RABBİM..selam ve dua ile kalınız...selametle...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Siz Cok Iyi Ve Dürüs Birine Benziyorsunuz Allah Bu Yolunuzdan Ayirmasin Allah Sizin Gibi Kardeşlerimizin Gönlüne Göre Versin Ben Bir Iş Verenim Ayni Olayi Benim Işcim Yopsa Ve Sonunda Bunu Bana Anlatsa Ona Kizmak Değil Onu Tebrik Ederim Bu Onun Dürüslüğünü Gösterir Ve Sizin Yerinizde Olsam Anlatirim Güzel Bir Dille Inanin Sizin Işin Arti Olacaktir Veya Anlatamassaniz Başka Zaman O Parayi Kasaya Koyun Bu Benim Fikrim Allaha Emanet Ol Kardeşim

Firarist

Kayıtlı Kullanıcı
olayın farkındayım ama canım acıyo nasıl yaptım böyle bişi anlamıyorum .
ya şimdi nasıl yüzüne bakıcam patronumun bana kasayı devr ederken sana namusumu emanet ediyorum dedi . ve ol lafı her aklıma gtirdikçe deliriyorum bana güvenip bana herşeyine veren bi insana bunu yaptım ufak bi para gibi gelebilir size ama canım çok acıyo gerçektende

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

merhaba arkadaşalr ben bi sorunum var lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
ben Bir restoranta kasiyerlik yapıyorum gerçi meslegim kasiyerlik degil ama bana güvenip beni kasaya bıraktılar 5 aydır düzgün bir şekilde çalişiyorum harama elimi uzatmada lakin dün sabah karnım çok acıkmişti erken işe gitmiştim param yoktu kasada 2,75 aldım ve kendime poaça ve börek aldım ve yedim . yedikten sonra binpişman oldum kendimi af edemiyorum ilk kez başkasının parasını alıp yedim haram bu ama kendimi af edemiyorum ne yapabilirim. dün geceden beri gözüme uyku girmedi bugunde işe gittim patronumun yüzüne bakamıyacak kadar utandım ve hastayım dedim ve izin istedim eve geldim kimseye anlatamıyorum lütfen bana bi akıl fikir verin afedemiyorum kendimi

selm alyküm bence muhakkak söylemeli helallik almalısınız yoksa olmaz derdinizi anlatın özür dileyin parayıda ödeyin olsun bitsin allah muhafaza küçük bi para ama vebali büyüktür eminim allaha emanet çok haklısın ama beşeriz şaşarız kardeşim

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selaun aleykum bende abilerime katiliyorum kardesim.sen duyarli bir calisansin ki buna uzulup,care ariyorsun.bencede patronunla konus ve aldigin miktari geri kasaya koy.helallik dile.benim nacizane fikrim.Allah c.c. ye emanet ol.

Firarist

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sizden yarın erkende gidip anlatıcam durumu parayıda kasaya bırakıcam allah ne muradınız varsa versin eger bunu sizinle paylaşmasaydım en kısa süre içerisinde işi bırakıcaktım çok teşekkür ederim sizelre

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

allah razı olsun sizden yarın erkende gidip anlatıcam durumu parayıda kasaya bırakıcam allah ne muradınız varsa versin eger bunu sizinle paylaşmasaydım en kısa süre içerisinde işi bırakıcaktım çok teşekkür ederim sizelre
slm neden ekmek parandan olasın kardeşim sen hatanı biliyorsun oda insansa anlar rabbin yar yardımcın olsun

night-watchman

Kayıtlı Kullanıcı
yaptığın şeyin kötü olduğunu bilmen güzel bir davranış şimdi git ve o yerin sahibine olanları anlat ve aldığın miktarı o kşiye geri ver senin kötü niyetli olmadığını anladığı zaman problem çözülmüş olur

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
patronuna söyle sonra parayı kasaya bırak

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt