Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

konuya farklı bir bakış (1 Kullanıcı)

kumtanesi

Kayıtlı Kullanıcı
islami chat aldatmacaları konusuyla ilgili ilginç bir diyaloglar zinciri açıklanmıştı burada...

herkese hayırlı günler dilerim!

yukarıda bahsi geçen konuyu incelendiğim zaman, var olan SİSTEMİ VE YAZIMLIMları frekans yoluyla nasıl etkileşim içinde olduğumuzu anlatma gereğini hissettim ve bir örnek vererek konuyu nereye getireceğimi okumanızı rica ediyorum...ASLA UNUTMAYALIMKİ İNSAN BEYNİDE BİR ELEKTONİK DEVRE GİBİDİR
Mesela;sabah evden işe çıktığınızda daha sokağın köşesini dönmeden evinizin anahtarını unuttuğunuzu farkettiniz. Geri dönüp alıp almamak arasında tereddüt ettiniz, ve nitekim aşkam geri geleceğiniz vakit eşinizin evde olacağını düşünerek, yada eğer o da çalışıyorsa nasıl olsa benden erken gelecek diyip almamak konusunda kendinizle konuşuyorsunuz ve almadan işe gidiyorsunuz....
şimdi olaya birde şöyle bakalım ya cep telefonunuzu unuttuysanız!!! nasıl davranırdınız... lütfen daha gerekli GİDİP ALIRDIM deyip olayı basitleştirmeyelim. cep telefonun gerekiliği konusunda tartışırım o ayrı))) Neden derseniz cep telefonun ve baz istasyonlarının yaymış olduğu bilinç altına hükmeden frekansları bizleri kendine bağımlı hale getirmiştir bir çeşit genetik kodlanma olayı yani...bunun türevlerini çoğaltabiliriz TV.PC. vs. bir düşünün artık günümüzde nesneleri frekansa çevirebiliyorlar. yani siz istemeden yada farkında olmadan belli doneler bizim bilinç altımıza frekanslar yoluyla gönderiliyor ...
yukarıda bahsi geçen şahışlardan bağımsız olarak konuşuyorum...gerçekten sıradan, ahlaki ve dini altyapısı sağlam olan insanları bile belli bir vadede etkilemek mümkümkündür olumlu yada olumsuz bu tamamen teknolojiyi ve formülleri elinde tutan insana kalmış...şeytanimi yoksa rahmanimi....bundan başka örnek vermek gerekirseki 2. en önemli husus bana göre marketleşen günümüz türkiyesinde otomatiğe alınmış alışveriş sistemleri dev alışveriş merkezleri oralara bile bağımlılık söz konusudur..gerek gıdalarda olsun sıvı yada katı hertürlü genetik saldırı altındayız...sözün özü bir insanı katil yapmak.sapık yapmak ahlaksız yapmak aklınıza iyi yada kötü ne geliyorsa bunları yaptırmak mümkün...bir tiyo daha vereyim size şimdiye kadar 15 ten fazla nesne frekansa çevrilmiş vaziyette..bir düşünün hayatta hiç sigara içmemiş bir insana sigara içirilebilirmi içirilemezmi gibi......

belkide bu iki kişi gerçekten normal insanlardı...bir an öyle düşünelim...ekrandan yayılan ve nanoteknoloji sayesinde yada internet yoluyla kulağın bile duyamayacağı bir frekans bize kodlanırsa kodlanan frekansın içeriğine göre vereceğimiz tepkinin farkında bile olamayız...
beyin kanaması vakalarının artışı...kalp krizleri...kanser...depresyon...fuhuş...uyuşturucu kullanımı...tüketen topluma doğru gidişatımız.. vs. vs sizce bunlar bu sistem sayesinde insanların yaşamlarına etki etmek mümkün değilmidir MÜMKÜNDÜR..İNANIN BANA KOMPLO TEORİSİ DEĞİL BUNLAR VAR OLAN BİR TEKNOLOJİ...VEDE KISMEN KULLANILIYOR...

ALLAH BİZLERİ KORUSUN VE ESİRGESİN....MUTLAK HAKİMİYET YANLIZ ONUNDUR...AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt