Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

konulara müdahale ediliyor (1 Kullanıcı)

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm saygıdeğer arkadaşlar dün ve bu gün okuduğum bir çok konunun içinde olmadık yerlere kelimeler eklendiğini gödüm (örnek olarak: bir üyenin açtığı konuya konuyu açan üyeden habersiz başka yazılar-kelimeler ekleniyor) birileri dalgamı geçiyor yoksa bizi ti ye mi alıyor bilinmez ama üyelerin yazdığı(açtığı) konulara başka kimselerin müdahale etmesi oldukça sakıncalı. Bu, bir üye tarafından açılmış konunun başkası tarafından içreğinin değiştirilebileceğini gösteriyor ki kötü sonuçlar doğurabilir bu siteye zarar verir kanaatimce bu konuda yöneticilerin dikkatini çekmek istedim selametle inşALLAH

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
........................

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm saygıdeğer arkadaşlar dün ve bu gün okuduğum bir çok konunun içinde olmadık yerlere kelimeler eklendiğini gödüm (örnek olarak: bir üyenin açtığı konuya konuyu açan üyeden habersiz başka yazılar-kelimeler ekleniyor) birileri dalgamı geçiyor yoksa bizi ti ye mi alıyor bilinmez ama üyelerin yazdığı(açtığı) konulara başka kimselerin müdahale etmesi oldukça sakıncalı. Bu, bir üye tarafından açılmış konunun başkası tarafından içreğinin değiştirilebileceğini gösteriyor ki kötü sonuçlar doğurabilir bu siteye zarar verir kanaatimce bu konuda yöneticilerin dikkatini çekmek istedim selametle inşALLAH

Yönetimin buradaki bütün mesajları okuma olasılığı yok o nedenle bu tür problem/istek/şikayet vs. sayfa altındaki iletişim kısmından belirtmeniz problemin daha çabuk bir şekilde giderilmesine olanak sağlayacaktır

Hayırlı Günler

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı
o değilde mesela bir kelimenin içinde sa geçiyo o selamun aleyküme dönüşüyo
ondan sonra cümle karışıyo...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet ya buda benim dikkatimi çektii yeni olmaya başladı heraldeee selam ve dua ile..

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
........................

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
........................

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
.........................

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı
dedğin şeyler bi kelimenin içinde sa geçiyosa o kelime selamun aleyküme döüşüyo buda cümleyi bıozuyo dedğin bu olmalı

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
buda var ama araştırdım sadece bu değil vb..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt