Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Konu Yok (1 Kullanıcı)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
EVT BU KINALI KUZULARI İZLEMELIYIZ ARKADAŞLAR OKULDAKI HOCALAR BILE TAVSIYE EDIYORLAR ÇANAKKALE SAVASININ KOLAY KOLAY KAZANILMADIĞI ANLASILMASI İÇİN ASLINDA SADECE ÇANAKKALE DEĞİL TÜM SAVAŞLARIMIZ SAKARYA , ÇANAKKALE GEÇİLMEZ. BEN ÇANAKKALE YE GITTIM GERCEKTEN GEZIP GORMENIZI ISTERIM ÇOK AKLA HAYALE SIĞMAYCAK SEYLER VAR NASIL İMAN GÜCÜYLE SAVASTIKLARINI GÖRECEKSİNİZ SEYİT ON BASININ '' LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM DİYEREK KOSKACA MERMIYI NASILDA KALDIRIYOR '' İSTE BURDA DA İMANIN GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR.DAHA BİR SÜRÜ OLAYLAR VAR. 18 MART CUMA GÜNÜNE GELDİĞİ GÜN SANIRIM Ç.KALE KAN KOKUYORMUŞ ÖYLE DİYORLAR DI DENIZE SANKI KAN DÖKÜLMÜŞ GİBİ İNSAN GÖRÜNCE HAYRETLERE DÜŞÜYOR.İNSAN GÖRDÜĞÜNDE AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR.

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Konu Yok

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN YANLIS OLDU HERALDE. ÖZÜR DİLERİM.

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

KINALI KUZULAR A BEN CEVAP YAZARKEN YANLIKLA YENI KONUYA TIKLAMISIM VE KONUS AÇMISIM.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
KARDEŞİM SENDE KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİR
NE BİLİYİM "KINALI KUZULARIN SON VERSİYONU BURDAAAAA" NASIL OLUR AMA.
TABİ GÖNÜL ABLA İLE BOZUŞURSUNUZ O BAŞKA,
PAYLAŞIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ.
K.S.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt