Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Konu Yok (1 Kullanıcı)

YALNIZ KALP

Kayıtlı Kullanıcı
MERHABA BENİM EŞİMLE SORUNLARIM VAR SORUN LARIMIN DÜZELMESİ İÇİN BAN DUA EDERMİSİNİZ

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Konu Yok

Selamun aleykum.. Allah c.c. yardımcınız olsun..
Bol bol Kur'an-Kerim okuyun derdi veren Rabbim dermanınıda verir..
Selam ve dua ile..

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Konu Yok

Selâmınaleyküm.

İnşALLAH dua edeceğiz, yalnız seninde doğru hareket etmen lâzım. Doğru konuşmak, teraziyi eşit tutmak, affetmek, sert çıkmamak, hoşgörmek, sabretmek, ALLAH'a havale etmek gibi görevlerini yapman lâzım.

Her ailede mutlak bir kötü kimse vardır, bu beni üzen bir olaydır, yani ya koca kötü olur, koca kötü olmazsa kadın kötü olur, yada kaynana kötü olur, yada evlat, görümce,... kötü olur. Birisi mutlaka kötüdür, ya kıskançlık, emir vermecilik, aldatmacılık, benim paramcılık, çalışıyorumculuk,... gibi sorunlar yaparlar. Kusuruma bakmayın, sizin sorurunuzu bilmiyorum ama ben bir ara gerçekten deliriyordum anne-babamın zıtlığından, tartışmalarından. Ama şimdi çok şükür ALLAH'a, sanki hiçbir sorun olmamış gibi yaşıyoruz.

ALLAH yardımcınız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt