içindekiler;250 gr oda sıcaklığında erimiş margarin, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı hindistan cevizi, 1 yumurtanın akı, 5 su bardağı un (un bana biraz fazla geldi, o yüzden hamur olana kadar sıvıyağ koydum)kabartma tozu, şekerli vanilin. tüm yapmanız gereken hepsini karıştırıp kurabiye şekli vermek, sonra yumurtanın akına ve ayrıca hazırladığınız hindistan cevizine batırıp 175C fırında pişirmek.
kurabiye pişerken mutfağa uğramayı unutmayın, çünkü kızaran hindistan cevizleri enfes kokuyor...isterseniz cevizde koyablirsiniz üstüne..
not: 15.06.2004-bu tarifte iki ayrı yumurta akı kullanılıyor. biri hamura ekleniyor biri de dışına sürülüyor. yumurta sarılarını ise kullanmıyorsunuz....