Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kızımı sevdiğine vermedim. (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uninstall

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.cerezoyun.com
Selamün Aleyküm Arkadaşlar bu başlık benim için çok önemli kaynak bulamadım tatmin olamadım bebim için faydalı olabilecek birşeyler söylermisiniz bunun hükümleri nelerdir evlenmek istediği cocuk uzakta cocukta sorun yok iyi ve calıskan ama uzak oldugu için vermek istemiyorum hayırlı geceler cümletten.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Herkeze kucak dolusu sevgiler saygılar
İsmim engin aydınlıyım yaşım 23 ben çok büyük sorunla uğratım ve halen ugrasmak tayım artık gözüm ne para nede başka birşey istiyor benim gönlüm şuan ilim istiyor hakikatten böyle bir insanı arıyorum ve diliyorum inşallah bulacağımı temenni ediyorum kapısında köle olmak istediği herşeyi sonuna kadar yapmak ve feyz almak istiyorum böyle güzel gönül insanına ihtiyacım var bilen duyan var ise inşallah paylaşır bugün sabah namazını inşallah bu duam ile dileğim ile yapacağım burada şansımı denemek istedim hayırlı geceler cümletten görüşleriniz öğütleriniz var ise zevkle dinleyeceğim şimdiden Allah rağzı olsun. Aleyküm selam

Kızımı sevdiğine vermedim.
Selamün Aleyküm Arkadaşlar bu başlık benim için çok önemli kaynak bulamadım tatmin olamadım bebim için faydalı olabilecek birşeyler söylermisiniz bunun hükümleri nelerdir evlenmek istediği cocuk uzakta cocukta sorun yok iyi ve calıskan ama uzak oldugu için vermek istemiyorum hayırlı geceler cümletten.

ilk mesaj 2008 de yazılmış ..
ikincisi 2010 da .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt