Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kızım için dua edin (1 Kullanıcı)

camerun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.çocuklarıma tek benim bakmam gerekince hiç bir şeyleri eksik olmasın diye işe çok sarıldım çok vakit ayırdım.(ailem çocukların yanında nasıl olsa )dedim.bu arada böbrek sorunu olan kızımı çok şımartık.bir zamalar dine çok yatkın olan kızım okulu bıraktı kötü arkadaşlar edindi.ne yaptımsa kurtaramadım.babamı dinlemiyor şimdi.herkese karşı terbiyesiz ve saygısız.kılık kıyafetide çok rezil.yaklaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum.dindende uzaklaştı.kahroluyorum.ne olur dua edin.tavsiyelerinize ihtiyacım var.allah razı olsun

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
Ve aleyküm selam,ilk önce sitemize hoşgeldiniz,üyeliğiniz daim olur inşALLAH.
Kızınızın durumuna üzüldüm,eğer genç yaşlarda ise ergenlik döneminde falan yaptığı davranışlar ve diğer hareketleri normaldir.bu şekilde davranmasının nedeni sizin ona karşı olan davranışlarınızda olabilir.genelde aileden biraz rahatlık gördükleri zaman bunu devam ettiriyorlar.bence onunla konuşmayı denemelisiniz

10un 100ünden

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam.Öncelikle kızınıza Allah'tan şifa dilerim.Her hastaligin bir tedavisi,her derdin bir sifasi vardir.Tedavisi bulunan hastalikta,ancak Allah'in izniyle gecer.Siz kızınızı hastalığından dolayı biraz serbest bırakmışsınız.Anne-babalar çocuklarını ne olursa olsun bu çağda kesinlikle fazla serbest bırakmamalı.Çevre çok kötü.Çocuklar ilk başta anne babasını örnek alırlar.Onları taklit ederler.O yüzden siz onlara yol göstericeksiniz.Sabırla,duayla,tatlı dille...Elini hiç bırakmadan...Sevginizi hiç esirgemeden...Rabbim yardımcınız olsun.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
vealeykumselam
hoşgeldiniz aramıza. hayırlara vesile olsun üyeliğiniz.
hemen hemen aynı şeyleri ben ve kardeşim de yaşadık.
kötü alışkanlıklar edinmedik ama ailemiz iş sebebiyle biz büyürken yanımızda olmadıgı için sonra biz de istemedik. bu durum yeni yetişen bir genç için çok haklı sebepler barındırır...
ona ulaşmanız inşallah kolay olur.

ailemiz bize ulaşamadı çünkü zamanında bizlerden uzaklaştıkça onlar araya sınır çektik ve şimdi bu sınırı aşmaları imkansız. her çabaladıklarında bu arada ki duvara çarptılar... eğer ben izin vermezsem kimse bana yaklaşamaz.

kızın için endişelenmeniz tabiki de çok normal . bu aradaki engeli kaldırmak için profesyonel yardım almanızda fayda var.

Rabbimiz yardımcınız olsun inşallah.

selametle kalın. hayırlı bayramlar :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt