Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kızım hasta onun içinsalatı tefrice okurmusunuz (1 Kullanıcı)

volide

Kayıtlı Kullanıcı
aziz kardeşlerim rahatsız olan bir kızım var (allah rızası için)(hazreti peygamberin)yüzü suyu hurmetine sizler ..4440 selati tefrice okursanız rabbim sizlere bunun mükafatını sonsuz verecektir şimdiden rabbim sizlerden razı olsun rahmanbın nuru sizi kuşatsın.......................SELAMETLE KALIN

volide

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kızım hasta onun içinsalatı tefrice okurmusunuz

aziz kardeşlerim rahatsız olan bir kızım var (allah rızası için)(hazreti peygamberin)yüzü suyu hurmetine sizler ..4440 selati tefrice okursanız rabbim sizlere bunun mükafatını sonsuz verecektir şimdiden rabbim sizlerden razı olsun rahmanbın nuru sizi kuşatsın.......................SELAMETLE KALIN

volide

Kayıtlı Kullanıcı

volide

Kayıtlı Kullanıcı

aziz kardeşlerim rahatsız olan bir kızım var (allah rızası için)(hazreti peygamberin)yüzü suyu hurmetine sizler ..4440 selati tefrice okursanız rabbim sizlere bunun mükafatını sonsuz verecektir şimdiden rabbim sizlerden razı olsun rahmanbın nuru sizi kuşatsın.......................SELAMETLE KALIN........ TAM İKİ SAATTİR BUNU BAŞA ALIP FORMDA SİZLERE SUNUYORUM NE YAZIKKİ KİMSE İLGİLENMEDİ....ALLAH SİZLERİN BAŞINA VERMESİN

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

volide kardeşim

yüce Rabbim kızına ve tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah.

şifa olması niyetiyle 500 adet salatı tefriciye bana yazarmısınız lütfen ?

Allah yar ve yardımcınız olsun

B)B)B)

volide

Kayıtlı Kullanıcı

volide kardeşim

yüce Rabbim kızına ve tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah.

şifa olması niyetiyle 500 adet salatı tefriciye bana yazarmısınız lütfen ?

Allah yar ve yardımcınız olsun

KURŞUN KALEM KARDEŞİM .ALLAHIN NURU SENİ VE SEVENLERİNİ KUŞATSIN EVİNEDE NUR YAĞSIN .... VE ..SANA..500 ..ADET YAZDIM..NE DİLEĞİN VARSA RAHMANDAN SANA KISA ZAMANDA VERSİN....SELAMETLE KAL

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM
DERDI VEREN YARADANIM DERMANINIDA VERECEKTIR.UMITSIZLIGE KAPILMAYIN ALLAHIN IZNI ILE OKURUZ.NE ZAMANA KADAR OKUNACAK? ZAMANI BEŞIRTIRSENIZ COK SEVINIRIM. BENDE 500 ADET ALAYIM
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.SELAM VE DUA ILE....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Allah acil şifalar versin çok üzüldüm bende anneyim seni çok iyi anlıyorum şimdilik 200 adet alim bitirince yine alırım A.E.O. B):(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt