Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kız Arkadaş . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum.Benim yaptım doğru biliyorum ama insanlar bana öyle davranıyorlar ki anlayamıyorum.Ben 23 yaşın sonlarındayım 24 e geldim.Diyorum ki bundan sonra tanıyacağım kız benim evlenceğim kız ve helalim olmalı.Aman efendim neymiş daha yaş genç kız arkadaşların olacak normal olan bu.Bende içimden diyorum ki nasıl yapayım böyle şey sonuçta zina.Nasıl bir dünyadayız ki gömlek değiştirir ki kız arkadaş değiştirmek gayet normal karşılanıp diğeri anormal olmuş?

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
doğru söylüyorsun kardeşim, böyle diyenlere kulak asmamalısın. zamanı geldiğinde insanın zaten bir helali olur Allah (c.c) sana da en iyi niyetlisini nasip etsin inşallah

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
En güzel örnekler Allahın resulunda. Onun hayatına bak. Rabbimiz demiyorda onda size güzel bir örnek vardır diye.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın kardeşim ALLAH RAZI OLSUN.sizinde başınıza böyle olaylar geliyormu?

G

Goldenrose

Selamun aleyküm kardeşim.
Size öyle söyleyen insanları hiç takmayın. Bakın ne güzel doğruyu yanlışı biliyor ona göre davranıyorsunuz. Evlenmek imanın yarısıdır. Allah en kısa zamanda size islamı layıkıyla yaşayan, çocuklarına torunlarına dahi islamı en ince ayrıntısına kadar öğretecek bir eş nasip eder ihşallah.
'artık evlenmeliyim' düşüncesi ile de tanıştığınız kız arkadaşlara hemen 'evleneyim mi' gözüyle bakmanız bana pek doğru olmaz gibi geliyor. Allah isterse ve kısmetse artık ona hiçbir şey engel olamaz. Siz duanızı edin. Umarım en kısa zamanda aradığınız eş adayını bulup mutlu bir yuva kurarsınız.
Allah'a emanet olun...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru tespit etmişsin kardeşim beni sağolasın güzel dileklerin için.AMİN İNŞALLAH.ALLAH düzgün bir kız çıkartsın İNŞALLAH.

Allah'a emanet olun...[/COLOR][/QUOTE]

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
allah gönlüne göre ,en hayırlsını ,en edeplisini versin abicim....

G

Goldenrose

aayyy benim gözümün nuru :D sorma yahu dersler okul test falan derken bilgisayarn yüzünü göremiorum ki ama çokk özledim yaaa ...... canım benimm nasılsınn??

iyiyim Allah'a şükür :)
ben okuldan sonra belli bir zaman foruma belli bir zaman derslere ayırıyorum. sen de öyle yaparsan özlemeyiz seni :):) (gerçi okuldan sonra çok kısıtlı zaman kalıyor ama )....

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim Allah'a şükür :)
ben okuldan sonra belli bir zaman foruma belli bir zaman derslere ayırıyorum. sen de öyle yaparsan özlemeyiz seni :):) (gerçi okuldan sonra çok kısıtlı zaman kalıyor ama )....

dimi ya sorma gün nasııl geçiyo anlayamıyorum ama bundan sonra bende öyle yaprımm...sonra çok özleniosunuzz :D :D:a14::a14::a14::a14::a14::a14::a14::a14::a14::a14::a15::a15::a15::a15::a15::a15::a15:

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ilknur bacım sağolasın.AMİNNNN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt