Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kitaplar (1 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim.en son hangi kaitapi okudunuz yada şuan da okuduğunuz bir kitap var mi?okuduğunuz yada okuyor olduğunuz kitapin yazarini, yayin evini kisaca ne anlatmak istediğini paylaşir misiniz?

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle ben başlıyım.nesil yayınlarından çıkan dr.levent bilginin yazmış olduğu ''HAYAT RİSALE_İ NUR VE BİLGELİK''adlı kitap'ı okuyorum.

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
selamün alleykum
çok güzel bi fikir birbirimize belki tafsiyelerde bile buluna biliriz

ben şu anda
ALLAH'TAN GÖNÜLLERE SEVGİ KUŞAGI
ESMA-İ HÜSNA
PROF.DR.ABDULLAZİZ HATİP
TAFSİYEMDİR ELİNİZDE OKUMATA OLDUGUNUZ Bİ KİTAP YOKSA.. MÜMKÜNSE OKUYUN ÇOK GÜZEL
ALLAHA EMANET OLUN

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
aklımda bulunsum kardeşim en kısa zamanda alıcam

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hayırlı akşamlar
okuyup ta çok begendiğiniz bizlerle paylaşmak istediğiniz bizlerede tafsiyelerde bulunacagınız bilgilerine güvendiğiniz kitaplarınız varsa
- bu kitap gerçektende çok güzel dediğiniz bi kitap önerebilirmisiniz... İsimlerini yazarsanız bizlerde yararlansak....

mesela bedüllizzam mın hayatını okumak istiyorum ama çok agır oldugu için okuyamam diye cesaret edemiyorum bana bunun yerine önerebileceginiz olayları açık ve daha hafif olan bi kitap önerebilecek kimse varmı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt