Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!!Kitap önerme!!! (1 Kullanıcı)

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben şuanda emine şenlikoğlunun kitaplarını okuyorum bu kadar dini güzel bir şekilde anlatan birini daha görmedim tavsiye ederim...Özellikle maria, bize nasıl kıydınız, çin işkencesi... (Bu yazarın kitapları dini konular içermektedir/ özellikle dininden şüphe edenlere mariayı okumalarını tavsiye ediyorum eminim din hakkında şüpheleriniz varsada gidecektir)
SİZİNDE TAVSİYE EDİCEĞİNİZ KİTAPLARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM...
Selametle... ;)

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı
RE: !!!Kitap önerme!!!

kardesim su kitaplari nasil bulmak olur?yani ben Azerbaycanda oldugum icin sadece internetle indire bilirim,varmi oyle bi site?Onerin icin de cok tesekkurler...

traiders

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaslarım ben de size sayın Hekimoglu İsmail ve sayın Ahmed Şahin hocamızın kitaplarını okumanızı oneririm..Bu iki degerli insanın benim hayatımda cok onemli yerleri vardır..eminim siz de cok begenip faydalanacaksınız..sevgiyle kalın...:p

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı

Shehla yazdı:
kardesim su kitaplari nasil bulmak olur?yani ben Azerbaycanda oldugum icin sadece internetle indire bilirim,varmi oyle bi site?Onerin icin de cok tesekkurler...
üzgünüm internette indirebileceğin bir site bilmiyorum ama istanbulda özellikle bu kitaplar fatihte, sultan ahmet civarlarında bulunuyo ilgine tşk. (arkadaşlar dini kitaplar özellikle ramazan ayında sultan ahmet eyup sultan bu gibi camilerde hemde çok uygun fiyatlara satılıyo okumanızı tavsiye ederim insanın din açısından bilgilenmesi çok güzel bişi bence)
Selametle...;)

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı

ayrıca önerdiğiniz kitapları okumaya çalışıcam :D

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Ben de Şu an Emine Şemlikoğlu nun bir kitabını okuyorum (İdamlık Genç) ve söylediklerinize katılıyorum. Çin işkencesini okudum ve cok etkilendim. Ama sizin önerdiğinizi de merak ettim. Allah razı olsun, ben de İdamlık Genç'i öneririm.

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

sabah namazına nasıl kalkılır adlı kıtap suan yazarını hatırlamıyorum...ama harika bir kitap çok satan bir kitap bulabılırsınız...tavsiye edrım ..kolay gelsın...;)

ummetinfakiri

Kayıtlı Kullanıcı

Shehla yazdı:

Karakalem.com adresinden birçok kitap ve makaleye ulaşabilirsiniz.. bende yeni öğrendim bu siteyi..
ALLAHA EMANET OLUN...

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE BİR ÇOK KİTAP OKUDUM AMA EMİNE ŞENLİKOĞLUNUN HİÇ OKUMADIN İNŞALLAH BU SÖYLEDİĞİNİZ KİTAPLARI ALIP OKUYACAĞIM BEN SİZE Bİ KİTAP TAVSİYE EDEMİYCEM ÇÜNKÜ BEN HEP BİLİM KURGU, KORKU, VE SOSYAL İÇERİKLİ KİTAPLARI OKUDUM AMA ORHAN PAMUĞUN KAR KİTABI BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİ BİDE ÇOK BİLİNİYOR AMA YİNEDE SÖYLİYCEM METAL FIRTINA MÜTHİŞ BİR KİTAP İNSAN GERÇEKTEN O ANLARI YAŞIYORMUŞ GİBİ OLUYOR KİTABI OKUYUNCA GÜLMEK İÇİNDE ZEKİ KAYAHAN COŞKUNUN TÜM KİTAPLARINI TAVSİYE EDEBİLİRİM TPLUMUN KANAYAN YARALARINI İNCE BİR USLUPLA TİYE ALIYOR SELAMETLE A.E.O.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

UNUTMUŞUM DİNİ KİTAPLARDAN YUSUF TAVASLININ BİLGİLENDİRİCİ KATAPLARINIDA OKUDUM A.E.O.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

YADA TOLSTOYUN ŞEYTAN İNSANIN İÇİNDEKİ DÜRTÜDÜR BUDA ÇOK GÜZEL YAZARI TAM HATIRLAMIYORUM AMA GALİBA ODA TOLSTOY DU CEZA KİTABI BUDA GÜZEL AMA İNSANIN PİSİKOLOJİSİNİ BİRAZ BOZUYOR BEN KENDİMİ ORDAKİ KATİLİN YERİNE KOYMUŞTUM 3 AY ETKİSİNDEN KURTULAMADIM OKUMAK İSTERSENİZ TABİ BENİMKİLER SADECE ÖNERİ A.E.O.

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı

Fidan söylediğin kitapların çoğunu biliyorum güzel kitaplar okumuşluğum var ama dini kitapları okuduğunda insan daha bir başka oluyo ;)

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşlerim bende Selim Gündüzalp'in "Ölüm Son Değildir" ve Hekimoğlu İsmail'in "İnsan Bu" kitablarını okumanızı sizlere tavsiye ediyorum.

HoşçakalınızB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt