Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kitap..güzel Bi Hikaye (1 Kullanıcı)

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim allah kabul ederse elimden geldiğince bize verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorum.şimdi şu yazdığın 19 lu formulü okudum da farzla sünnetin arasında allahın isimlerini okumamızı istiyorsun.çünkü bazı farzlardan sonra son sünnet var biliyorsun.peki bu farzla sünnetin arasında allahın isimlerinin okunmasının doğru olduğunu nerden biliyorsun.töbe yarabbim allahla antlaşmamı yaptın olacakta olacak % 100 formül veriyorsun.temiz kalple namazını kılıp dualarını okuyan bir insana hakkında hayırlıysa allah zaten istediğini verir.bence sen kendini bu şifreleme olayına fazla kaptırmışsın.bari insanları etkileme.yazık bi de herkes derdine kesin çare bulmuş gibi allah razı olsun diyor.derdine çare arayanlara ise nacizane fikrimi söylemek istiyorum.siz ister yapın ister yapmayın.2 rekat hacet namazı kılın ve dua kitaplarında yazan çok güzel dilek duaları var onları okuyun.namaz sonunda isterseniz yine duanızı allahın isimleriyle yapın.hayırlısıyla dileğinizi samimi bir kalple isteyin ve olmazsa bilin ki hakkınızda bu çok daha hayırlıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt