Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kişilik testi 2 (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi puanlarınızı toplayınız.

60 PUAN VE ÜZERİ:
İnsanlar sana kırılgan bir eşya muamelesi yapıyorlar. Kibirli, bencil ve aşırı baskın birisi olarak görülüyorsun. İnsanlar size hayranlık duyup sizin gibi olmak isteyebilirler ama size her zaman güvenmezler ve sizinle çok yakın ilişkide olmaktan kaçınırlar.

51 - 60 PUAN:
insanlar sizi heyecan verici, havai, düşüncesiz yapıda, doğal liderlik
özellikleri olan, her zaman doğru olmasa da hızlı karar veren birisi olarak tanırlar. Seni cesur, maceraperest birisi olarak tanırlar; her şeyi bir kez denemek isteyen, macera yaşamak için fırsatları kaçırmayan birisi.. Yaydığınız heyecandan dolayı insanlar sizinle ayni iş yerinde yasamaktan zevk alırlar.

41 - 50 PUAN:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.

31 - 40 PUAN:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

Alıntıdır.

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı
sadece puanlama çıkmış testin kendisi yok.selametle kardeş

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
eline saglık kardeş test çözmek hoşuma gider çözdüm sonuç 35 çıktı 100/85 beni anlatıyo

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...testi çözdüm 46 puan çıktı ...
güzel bir paylaşım ..

RABBİM RAZI OLSUN..

HAYIRLI AKŞAMLAR..

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar benimde 35 çıktı.diğer arkadaşlarında çözmesini tavsiye ederim.benim çok hoşuma gitti o yüzden sizinle paylaşmak istedim.selamlar..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Hayirli Akşamlar
38 Puanim Oldu Baktim Ki Beni Anlatiyor
Allaha Emanet Olun
Dua Ile Kalin

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
31 - 40 PUAN:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. hımm bu benmişim:)
ellerine saglık kardeşim...

imported_tatlı_kız

Kayıtlı Kullanıcı
37
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
:d:d:d:d:d:d:d:d:

:d:d:d:d:d:d:d:d:

50 çıktı:) %90 beni anlatıo güsel testi elinize sağlık

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm...

selamün aleyküm...

testi paylaştığından teşekkürler... ben 40 aldım...aldım.....acaba gerçektende öyle biri miyim....????..... SELAMETLEE :B​

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
tabi körü körüne bağlı kalmamak gerek bir çok test gibi bir test ama daha gerçekçi olduğu için sizinle paylaşmak istedim.varın siz ölçün ne kadar sizsiniz.selamlar..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
41 - 50 PUAN:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar. :G

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Benim Puanim 9856 Cikti....:K:K
Puanlari Carptim Herhalde....
YOK YOK SAKA COK EGLENCELI IDI.47 CIKTIM BENI ANLATIYOR SANKI... SUPER EGLENCELI BISI....

ALLAH (C.C) YE EMANET OLUN. SELAM VE DUA İLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt