Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KIS SADAN HİS SE (1 Kullanıcı)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
İblis Musa (a.s) ile karşılaştı ve Hz Musa'ya (a.s) : Ya Musa ALLAH seni peygamber olarak seçmiş ve kendisi ile konuşma şerefine nail etmiştir.Ben günahkar bir kulum. Benim için ALLAH'a dua edermisin ?ALLAH beni afv etsin dedi. Hz Musa (s.s) ALLAHA 'a dua etti ikinci sefer şeytanı görünce bu defa şeytana şöyle dedi.
Bana senin afv edilmen için Adem (s.s) ın kabrine secde etmen icab ettiği söylendi.

Şeytan hiddetlen:Ben ona sağken secde etmedim de ölüyken mi secde edeceğim? Benim içinALLAH a yalvardın bana hakkın geçti. Bunu ödemek için sana bir sırrımı vereyim.

Ben Ademoğlunu üç yönden yakaları. Sen bu üç şeyile karşılaşınca beni hatırla ve benden ALLAH a sığın:

1 Öfkelendiğin zaman gözlerim gözlerinde vesvesem kalbinde olur

2 Allah için bir iş yapacağın zaman senin çoluk çocuğun malın mülkün var bu işi yapmaktan vazgeç diye durmadan vesvese veririm.

3 Sakın mahremin olmayan kadınla baş başa kalm. O zaman aranıza girer senin namına da onun namınada yapacağımı yaparım.

CENABI MEVLA HEPİMİZİ ŞEYTANIN BU VE BUNUN GİBİ VESVESE VE TUZAKLARINDAN MUHAFAZA ETSİN AMİN B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KIS SADAN HİS SE

RABBİM TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDİ SEYTANIN VESVESELERİNDEN VE ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH RAZI OLSUN B). EMEĞİNİZE SAĞLIK UMEYYE KARDEŞİM. RESİMDEKİ SİZİN ÇOCUĞUNUZ MU? MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN. ELLERE BAK AMAN ALLAHIM ALLAH BİR YAPIYOR. HAYIRLI BİR EVLAT OLMASI DİLEĞİYLE. ALLAHA'A EMANET OLUN CANIM KARDEŞİM.B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM O BENİM GÖZÜMÜN NURU MEVLAMIN BİZE BİR LUTFU BİRİÇİK EVLADIMIZ YUSUF SAMET KARDEŞİM YAZDIKLARINLAN BENİ COK DUYGULANDIRDIN ALLAH SANA DA DAHA İYİLERİNİ NASİB ETSİN CENABI ALLAH TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
B) ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM O BENİM GÖZÜMÜN NURU MEVLAMIN BİZE BİR LUTFU BİRİÇİK EVLADIMIZ YUSUF SAMET KARDEŞİM YAZDIKLARINLAN BENİ COK DUYGULANDIRDIN ALLAH SANA DA DAHA İYİLERİNİ NASİB ETSİN CENABI ALLAH TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN B)

DUANIZA ÇOK İÇTEN BİR AMİNNNN. ALLAH RAZI OLSUN . İNŞALLAH ALLAH(C.C) BİZLEREDE NASİB EDER. A.E.O

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) AMİN KARDEŞİM CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMEDE B)

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH BİZİ BU ŞEYTANIN VESVESELERİNDEN KORUSUN HEMEN ŞEYTANA UYUYORUZ VE HATAMIZI YAPTIKTAN SONRA ANLIYORUZ ALLAH GUNAHLARIMIZI AFFETSİN...........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt