Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KINALI KUZULARI GÖRDÜNÜZMÜ!!!!!! (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR AKŞAM KINALI KUZULARIN YENİ BÖLÜMÜNÜ İZLEDİM.KENDİMİ HEM ONLARIN HEMDE EŞLERİNİN ANNELERİNİN YERİNE KOYDUM.OKADAR KAPTIRMIŞIMKİ KENDİMİ DAYANAMADIM AĞLADIM.BÜTÜN KINALI KUZULARIN RUHUNA HADİ BİR FATİHA OKUYALIM......OKUYANLAR CEVAP YAZSIN.ONLAR BUNU FAZLASIYLA HAKEDİYOR.:(:(

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KINALI KUZULARI GÖRDÜNÜZMÜ!!!!!!

BEN Ç.KALE YE GITTIM VE ORADAKI ATMOSFERI HISSETTIM GERCEKTEN ANLATILMAYACAK KADAR GÜZEL BIR YER VE SIZLERIN GITMENIZI TAVSIYE EDERIM.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ALLAH KABUL ETSİN BEN OKUDUM FATİHAMI,RABBİM O ŞEHİTLERİN ŞEFAATLERİNE NAİL EYLESİN BİZLERİ.BEN O TİP ŞEYLERİ SEYREDEMİYORUM ÇÜNKÜ AĞLAMAKTAN KENDİME GELEMİYORUM.BİR DE BİZDE TV AÇILMIYOR PEK.OĞLAN OKS YE HAZIRLANIYOR,ARADA AÇSAM DA DOST TV Yİ AÇIYORUM.ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN.

pasabey

Kayıtlı Kullanıcı

bizde seyrettik kendimizden geçtik bizde fatihamızı okuduk

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN.BEN ONU SEYREDERKEN ONLAR BU VATANI BU ZORLUKLARLA KURTARDILAR ACABA BİZ ÜZERİNDE YAŞARKEN HAKKINI LAYIĞINI VEREBİLİYORMUYUZ DİYE DÜŞÜNDÜM VE O ZAMAN DAHA ÇOK KAHROLDUM.:(

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm
Bismillahirrahmanirrahıym
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
Amin Amin AMİN.....
Çalap Teala ruhlarına ulaştırsın inş hediyemizi Amin
Bu vatan kolay kazanılmadı
Allahaısmarladık... B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BİZDE KAÇIRMIYORUZ HER HAFTA İZLİYORUZ OKUDUM İNŞALLAH.DAYANMAK NE MÜMKÜN NASIL ZOR KAZANILMIŞ BU VATAN RABBİM AFFETSİN VEFASIZ ÇIKARMASIN BİZİ ONLARA KARŞI MAHŞERDE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt