Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kınadıklarınız Başınıza Geldimi? (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimiz(S.A.V.)başkalarında kınadıklarınızı dünyada başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz demiş.Ne kadar da doğru söylemiş herşeyde olduğu gibi.Ben başıma gelen 2 şeyden bahsetmek istiyorum arkadaşlar.(kınadıklarım).Birincisi bir arkadaşım vardı 4 sene önce onun hayatını kınayıp dejenere demiştim aylar sonra benim hayatım bir anda anlayamadığım şekilde dejenereye uğramıştı.ALLAH'TAN 1 sene sonra ALLAH tarafından bir şey oldu ve bu dejenere insanlardan kurtuldum.ÇOK ŞÜKÜR dedimTevbe ettim.İkincisi bir yakınımız aylarca evde oturup iş bekledi.Bende dedim ki neden evde oturuyor iş dolu her yer bulsun demiştim.1 sene sonra ben aylardır iş bulamıyorum.Bundan sonra kimseyi kınamayıp büyük konuşmamam gerektiğini ALLAH öğretti bana acıda olsa.ALLAH daha büyüklerinden korusun.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.Bende elimden geldiğince dedikodu yapmamaya gayret sarfediyorum,alay etmiyorum.Hatta bi zatın sözünü okudum geçen.Şirkten sonra en büyük günah insanlarla alay etmektir dedi.Çok doğru benimde başıma geldi biçokkere.Bu yüzden ders almaya çalışıyorum elimden geldiğince kendimi düzeltmeye çalışıyorum.Selametle kalın.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IN bana karşı uyarılarıydı bunların hepsi.Yaşamadan öğrenilmiyor demek.İnsanoğlu işte.Zararın neresinden dönülürse kar dedim.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Kardeşim,
Allah razı olsun,çok güzel bir hadisten yola çıkarak,aynı güzellikte bir hatırlatma yapmışsınız.
Keşke bu durum,sadece kendimizde sınırlı kalsa,çoluğumuzda çocuğumuz da hatta torunlarımızda görmek gibi bir tehlikesi olmasa.
Rabbime çok şükür kınama gibi bir huyum yok,ama nasıl dayanılır dediğim bir olay yıllar sonra başıma geldi ve nasıl dayanıldığını yaşayarak öğrendim.
Rabbim cümlemizi salih kullarından eylesin inş.
Selam ve Dua ile

G

Goldenrose

Bu yazınızdan çok güzel bir ders çıkartmamız gerekiyor aslında. Sizin yazdıklarınız bana Defne Joy Foster'in ölümünü yargılayanları aklıma getirdi. Bakalım kendileri ne zaman hata yaptıklarını anlayacaklar...
Bizlerle paylaştığınız için Allah razı olsun kardeşim. Selam ve dua ile.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM.gıybet ve kınama en kötü şey.sonuç herkes o kabre girecek bunu unutmamalı bence.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt