Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((Kimsesizim)) (1 Kullanıcı)

sumatra

Kayıtlı Kullanıcı
kimsesizim. şu dunyanın karanlık köşelerinde varmı bir el uzatacak bana bu el beni değil belki neslimi kurtaracak sahipsiz ve akibeti belli olmayan neslimi kurtaracak bunun bir bedeli olacak oda sizin bu dunyanızın zehir olması olacak. bun a varım diyenleri ben çağırıyorum gelin el ele verelim burda sadece yazmanın bir şey değiştirme adına çok zayıf kaldığı kanaatindeyim muracat edin ALLAH ın izniyle tesir edebilelim kardeşlerim. bizi duyamayan neslimize sesimizi duyuralım cehenneme gidenlerin onune geçelim onlara muhammedi ufku gosterelim burası çıkmaz yol diyelim maddi manevi fuyuzat hislerimizden fedakarlıkta bulunalım maddi manevi makamları atalım itelim rabbimin huzurunda bir nefer olarak çalışmasını bilelim sonrada islamın guzellikleri inkişaf etsin ve onlar muslumanlığı tam yaşasınlar ve kurtulsunlar

HERKESİN VARDIR KİMSESİ
HİÇ KİMSE YOKTUR KİMSESİZ
BUGUN BİZ KİMSESİZ KALDIK
EY KİMSESİZLER KİMSESİ

BUGUN BİZ KİMSESİZ KALDIK
EY KİMSESİZLER KİMSESİ......

mavilimcan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BUNU OKUMAYANLAR UTANSIN ALLAH TAN

RE: BUNU OKUMAYANLAR UTANSIN ALLAH TAN

evet arkadaşım bir çok konuda haklısın ama kimin önüne geçicez kimin önüne geçmicez. insanlar bunu düşünmüyorlarki yani senin benim gibi.B)B)

lillahi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((Kimsesizim))

Selamın aleyküm.Allah razı olsun.
Çok tşk ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt