Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kimin dostu var????? (1 Kullanıcı)

kubat

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaslar...
benım bı dostum var okadar ustume duserdıkı namaz saatlerınde bıle surukler alır gotururdu benı..bukadar sadıktı ınsana ama sımdı goremıyorum onu dostluk bole olsa gerek sızlerınde dostları böyle ınsana guler yuzlumu?sadık mı?
allah razı olsun dostumdan..
sızlerınde varsa yzınız..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaslar...
benım bı dostum var okadar ustume duserdıkı namaz saatlerınde bıle surukler alır gotururdu benı..bukadar sadıktı ınsana ama sımdı goremıyorum onu dostluk bole olsa gerek sızlerınde dostları böyle ınsana guler yuzlumu?sadık mı?
allah razı olsun dostumdan..
sızlerınde varsa yzınız..

SELAMÜN ALEYKÜM BENİMDE NAMAZIMA YÖNLENDİREN İBADETLERİMİ YAPMA KONUSUNDA BENİ SÜREKLİ DÜRTEN İKİ DOSTUM VAR AMA BEN ARTIK ONLARA DOSTUM DEĞİL KARDEŞİM DİYORUM DAHA SICAK GELİYOR BANA AMA MALESEF BİRİSİNİ EŞ NEDENİ İLE HİÇ GÖREMİYORUM DİĞERİNİ İŞ NEDENİYLE GÖREMİYORUM AMA BEN ONLARI ÇOK ÖZLEDİM YAAA :( SELAM VE DUA İLE

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim Benim Dostum Ilk önce Allah,sonra Peygamber Efendimiz (s.a.v.),sonra Kur'an-i Kerim, Sonra Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.)dostlari ,sonra Da Ailem. Ben Insanlarla Olan Dostluklara Fazla Inanmiyorum Hep çikar üzerine Kurulu Bütün Insan Ilişkileri Bilmiyorum Belkide Bana Denk Gelmiyor Iyi Insanlar.
Hayirli Günler.

kubat

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim Benim Dostum Ilk önce Allah,sonra Peygamber Efendimiz (s.a.v.),sonra Kur'an-i Kerim, Sonra Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.)dostlari ,sonra Da Ailem. Ben Insanlarla Olan Dostluklara Fazla Inanmiyorum Hep çikar üzerine Kurulu Bütün Insan Ilişkileri Bilmiyorum Belkide Bana Denk Gelmiyor Iyi Insanlar.
Hayirli Günler.

vealeykumselam kardesım ewet haklı olabılırsın her ınsana bole guzel dostlar rastgelmeyebılır bı ayette;DOST DOSTU SORMAZ..buyuruluyor.. yanı her ınsan dost olmayı beceremez..
allaha emanet ol

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Günler.

Merhaba;
benimde dostum yok bu hayatta
hele namaz vakti şu an diyen dost degil çevremde bir kişi bile yok maalesef
Roses arkadaşım bende senin gibi tek dostum Allah yasacaktım....
İnşallah gerçekten salih dostlar ediniriz Allahında isniyle

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;
benimde dostum yok bu hayatta
hele namaz vakti şu an diyen dost degil çevremde bir kişi bile yok maalesef
Roses arkadaşım bende senin gibi tek dostum Allah yasacaktım....
İnşallah gerçekten salih dostlar ediniriz Allahında isniyle

İnşallah arkadaşım. Rabbim bizlere de nasip eyler inşallah gerçek dostlar. Senin de söylediğin gibi kime sırtımı dayasam hep darbe yiyorum artık usandım. Şu devirde 'iyi insan' sıfatını hakedecek çok az kişi var. Onlardan bir tanesi de bize denk gelir inşallah. Sitedeki arkadaşlar alınmasın ben site dışını kastediyorum. Yani yaşadığımız sanal değil de normal hayatı...
Sana acizane bir tavsiyede bulunayım huzur arkadaşım onlar seni namaza çağırmıyorlarsa sen onları çağır belki sesini duyan olur hatta belki değil Allah'ın izniyle senin bu hayırlı davetine icabet eden çıkacaktır. İnşallah gönlüne göre hayırlı dostlar bulursun . Amin.
Kafanı ağrıttıysam özür dilerim. Hakkını helal et olur mu?
Hayırlı günler olsun inşallah.

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
benimde namaza gidelim diye gelen bir dostum yok ama tek dosttumuz ve bizlere her zaman yanımızda ve her duyan bir dostumuz var kim derseniz ALLAH(c.c.) kardeşlerim

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Hayirli Günler.

Sayın roses_death88 kardeş, "Benim Dostum Ilk önce Allah,sonra Peygamber Efendimiz (s.a.v.),sonra Kur'an-i Kerim, Sonra Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.)dostlari ,sonra Da Ailem." buyurmuşsunuz.
Daha ne arıyorsunuz anlayamadım. Bunlar sana dost olduktan sonra gerisi neye yarar. Hangi dost bunlar gibi dost olabilir ki. Bu dostlara denk dost arıyorsan zor bulursun.
Ancak yinede başka dostların olsun istiyorsan eğer şu atasözünü hiç unutma emi
"Kusursuz dost arayan dostsuz kalır."

Kardeşime dost olayım diyorum ama sanırım biraz zor gibi ...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Sayın roses_death88 kardeş, "Benim Dostum Ilk önce Allah,sonra Peygamber Efendimiz (s.a.v.),sonra Kur'an-i Kerim, Sonra Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.)dostlari ,sonra Da Ailem." buyurmuşsunuz.
Daha ne arıyorsunuz anlayamadım. Bunlar sana dost olduktan sonra gerisi neye yarar. Hangi dost bunlar gibi dost olabilir ki. Bu dostlara denk dost arıyorsan zor bulursun.
Ancak yinede başka dostların olsun istiyorsan eğer şu atasözünü hiç unutma emi
"Kusursuz dost arayan dostsuz kalır."

Kardeşime dost olayım diyorum ama sanırım biraz zor gibi ...

Sevgili ve saygıdeğer sivetok kardeşim;
"Kusursuz dost arayan dostsuz kalır." evet çok haklısın gerçekten . Ben zaten dost aramıyorum ki yukarıda belirttiğim dostlarım olduktan sonra gerisi hiç önemli değil söylediğin gibi. Benim yakındığım konu şu: Ben çevremdeki insanlara devamlı iyilik yapmak istiyorum. Zaten beni tanıyan herkes bilir.Gel gelelim yaptığım iyiliğe karşılık kötülük olunca ben de ister istemez üzülüyorum. Ben kusursuz dost istemiyorum ki herkes hata yapar herkes her zaman iyi olamaz . İnsanız sonuçta değil mi? Çevremde ;saydıklarım hariç bana dost olacak kimseyi göremiyorum.Sizleri kastetmiyorum üstünüze alınmayınız. Bana yukarıda saydığım dostlar yetiyor.
Yanlış anlaşıldım galiba. Neyse ben kendimi ifade edebilmek için bir kaç kelam yazdım. İlgine çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun. Hayırlı günler.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Özellikle namaz vakitleri gelince arkadaşlarımın hepsini sürükler alır götürürüm...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt