Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kimengellemis.com'a dikkat (1 Kullanıcı)

canan_18

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cnn17.tr.gg
Windows Live ya da Msn Messenger hesabınızı kimlerin engellediği hep merak edilir, bazı yollar aranır, hatta bazı çakallar bu olaydan yararlanıp insanları kandırmaya çalışırlar.

Arkadaşlar Msn Listenizde kimler engellemis gibi bazı siteler Windows Live ya da MSN Messenger adreslerinizi kimin engellediğini göstermeyi taahhüt ederek, bu hesaplarınıza ait kullanıcı adı, şifre gibi bilgileri ele geçirmeye çalışmaktadırlar. Bu tür sitelere SAKIN giriş bilgilerinizi vermeyin, verdiyseniz de bilgilerinizi acilen değiştirin.

Şunu söylemeliyim ki, sizlerin kimi engellediğini herhangi bir yolla öğrenmek mümkün değildir. Bu site ve benzer site/servisleri kesinlikle kullanmayınız. Bu tür servisler hesap bilgilerinizin çalınmasına yöneliktir.

Bu konuyu açmamın sebebi bana www.kimengellemiş.com dan mail gelmesidir..
Mailde : msn de sizi kimler engellemiş Vs.Vs..Engellemiş gibi yazılar wardı..

northerner

Kayıtlı Kullanıcı
aklımızda bulunsun
eline sağlık...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Gelmeyin bu oyunlara arkadaşlar engellemenin yapılıp, yağılmadığını msn programından zaten görebililyorsunuz.

misbah_ı_nevvar

Kayıtlı Kullanıcı
Artık çok geç ben o oyuna geldim malesef :):) umarım bilgilerim çalınmaz...

canan_18

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cnn17.tr.gg
yok hayır.msn şifrenizi değiştirirseniz sorun olmaz inşaallah

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasında kardeş engelleyen kşilerin öğrenilmesinde bazı sitelerin senin dediğin gibi yaptığı dğrudur ama bunu bütün siteleremal etmemek gerek hem siteye gerek kalmadan da sizi kimengellemiş mssenger programnın kendi içinden öğrenmk te mümkün yinede sağol

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolasın kardeş !ama bende bir defa baktım o siteden birisine,inş bi aksilik olmaz.

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
peki nasıl ögrene biliyoruz programın kendi içinden

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.gerçi hiç merak edipte öyle sitelere girmedim ama aklımın bir köşesine yazıyorum.

gulmelekgul

Kayıtlı Kullanıcı
Tabikide böyle boş işlerle uğraşmamak gerek,ben açmam bile bu tür mailleri.Hem kimin engellediğini zaten mantığınla bile çözebilirsin.

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
kim engellemiş öğrenmek için

messnger in sağ üstteki menüden araçlar ardından da seçekler e tıklıyoruz
açılan pencereden gizlilik butonuna tıklıyoruz orda kişilerimizin listeki çıkacak
izin verilenler listesinde sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin scriptinin üzerine sağ tıklıyoruz "sil" yazısı net olarak görünüyorsa yani işaretlenecek şekildeyse o kişi sizi engelemiştir .

UniqueDemon

Kayıtlı Kullanıcı
ben böyle sitelerle uğraşanlara hiç takılmıom .

allah razı olsun sağol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt