Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KİM,NEREYE,NİÇİN GİTMEK İSTİYOR. (1 Kullanıcı)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR BAŞLIKTAKİ GİBİ KİM NEREYE.NİÇİN GİTMEK İSTİYOR.GELİN KİM NEREYE GİTMEK İSTEDİĞİNİ GİTTİĞİ YER İLE VARSA BİLĞİSİNİ DİLERSENİZ BİZİMLE PAYLAŞSIN.

BEN ARAP ÜLKELERİNE GİTMEK,ORALARIN TARİHİ YERLERİNİ GEZMEK ÖRF VE ADETLERİNİ ÖĞRENMEK ÇOK İSTERDİM.REKLAM GİBİ OLMASIN MESELA AYNA PROGRAMI VE ONUN GİBİ KALİTELİ SEVİYELİ GEZİ YAPAN ARKADAŞLARA İNANIN ÇOK İMRENİYORUM.NE GÜZEL GEZİYOLAR TABİKİ BU İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA ÇOK GÜZEL VE HOŞTUR.

BİR DE ŞUNU DEMEDEN DE GEÇEMİCEM.ARTIK İNSANLARIMIZ YANİ BİZLER AZ GELİRLİDE OLSAK YILDA BİR TATİL YAPMA İHTİYACI MUHAKKAK DUYARIZ.VE İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA DA YAPARIZ.BU TATLİ YAPARKEN ŞU NİYET İLE YAPARSAK DAHA HOŞ VE GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.RASULÜ EKREM EFENDİMİZ DEPDİLİ MEKAN DEĞİŞİKLİĞİNDE ŞİFA VARDIR.GERÇEKTENDE ŞİFA VAR ARK..ELİMİZDEN GELDİĞİNCE FARKLI YERLERE GİTMEYİ GÖRMEYİ GEZMEYİ TABİKİ İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA YAPALIM İNŞ.İLLAHİ YURT DIŞI OLCAK DİYE BİR ŞEY YOK BULUNDUĞUMUZ İLİN GÜZELLİKLERİNİ TARİHİ YERLERİNİ GEZMEK GÖRMEK ZİYARET ETMEK İNANIN MUHTEŞEM BİR DUYGUDUR

HADİN BAKALIM YORUMLARINIZI GEZMEK GİTMEK İSTEDİĞİNİZ YERLERİ.VEYA GÖRDÜĞÜNÜZ GÜZEL YERLERİN ÖZELLİKLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞIN LÜTFEN.AEO

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KİM,NEREYE,NİÇİN GİTMEK İSTİYOR.

S.A Ben Türkiye´ye Memleketim Sivas´a gitmek (Yabanci sayilmayacagim yerde) ömrümün sonuna kadar orda yasamak ve orda ölmek isterim...B)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:
S.A Ben Türkiye´ye Memleketim Sivas´a gitmek (Yabanci sayilmayacagim yerde) ömrümün sonuna kadar orda yasamak ve orda ölmek isterim...B)
AMİN İNŞ DİYEYİM. RABBİM UMDUĞUNA NAİL KORKTUĞUNDAN EMİN ETSİN CÜMLEMİZİ İNŞ.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
canım benim inşallah gitmek istediğin yerlere gider ve görürsün B)B)B)B)
AMİN.HAYIRLISI ARKADAŞIM HAYIRLISI .YOLCULUK TEK BAŞINA PEK TEK BAŞINA HOŞ OLMUYO. MUHAKKAK KİŞİ YANINA ANLAŞABİLCEGİ BİRİ İLE DEGERLİSİ İLE DOSTU İLE ÇIKARSA BU GEZİLER DAHA HOŞ VE ANLAMLI OLACAKTIR.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

madem arkadaş ımda ısrar var bende arkadaşım diye hitab edeyim .inşallah yaradanım senin yanına seni anlayabilecek bir arkadaş nasip ederde beraberce o güzel yerlere gidersin ve dualarımda bunun için de dua edeceğim amin B)B)B)B)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
madem arkadaş ımda ısrar var bende arkadaşım diye hitab edeyim .inşallah yaradanım senin yanına seni anlayabilecek bir arkadaş nasip ederde beraberce o güzel yerlere gidersin ve dualarımda bunun için de dua edeceğim amin B)B)B)B)
AMİN ARKADAŞIM AMİN SEN BİLİYON ZATEN KİMLE ĞİTMEK İSTEDİĞİMİ GÜZEL ARKADAŞIM.DUA ET İNŞ.NASİP

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
SEMERKAND B)
BİLİYORUM SENİ SENİ SEMER KANTA GİTMEK İSTEDİĞİNİ ÖĞRENDİM ZATEN .ÇAKTIRMA :D

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

NERDEN OLCAK TABİKİ .....:D:D:DBİL BAKALIM BAŞKA NEREYE YAZDIN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt