Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim istemezki oraya gitmeyi.... (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a kardeşlerim inşallah rabbim izin verirse ümreye gideceğim gerekli işlemleri yaptırdım hazırım.inanıyorumki burada bulunan bütün kardeşlerimde gitmek istiyordur.hepiniz için dualarımda sizler varsınız..rabbim inşallah hepimize nasip eder...

kabe_kaba_2.jpg

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa kardeşim neolur gittiğin zaman bizi de oralardan çağır peşinden gelelim, isimlerimizle lütfen liste uzun olacak belki ama.....
Rabbim bizlerede nasip etsin dua edin
Selametle

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa kardeşim.çok sevindim.İNŞAALLAH RABBİM bana da nasip eder en çok gitmek istediğim yer orası.yalnız beni orda dualarında unutma,dua isterim senden.eşimle hayırlısıyla barışalım ve oaraya gitmeyi RABBİM bize de nasip etsin.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
mustafa kardeşim.çok sevindim.İNŞAALLAH RABBİM bana da nasip eder en çok gitmek istediğim yer orası.yalnız beni orda dualarında unutma,dua isterim senden.eşimle hayırlısıyla barışalım ve oaraya gitmeyi RABBİM bize de nasip etsin.

inşallah kardeşim ........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt